Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julla fc Fc Szunyi
Tuti Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 15.5
solide Schieten waardeloos
zeer goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Déry rent richting de bal. Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Avesani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svéda de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 1:0

8e minuut.
Inworp. Hidalgo met een snelle inworp. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Avesani met een sublieme pass. Klungelig pakt Matheisz de bal. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seress probeert naar een medespeler te passen. Faruq is nu in balbezit. Svéda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faruq raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gawryś neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 2:0

11e minuut.
Svéda is nu in balbezit. Svéda passt de bal zonder na te denken. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo passt de bal in één keer door. Faruq is nu in balbezit. Klungelig pakt Faruq de bal. Faruq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pálfi is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Veér passt de bal zonder na te denken. Svéda is nu in balbezit. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 3:0

26e minuut.
Gawryś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan speelt de bal door. Hidalgo speelt de bal door. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś schiet op doel. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 4:0

33e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mező rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo met een sublieme pass. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 5:0

41e minuut.
Daar is Bán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov geeft een hoge lob. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 6:0

44e minuut.
Becser trapt de bal weg van het doel. Hidalgo kopt de bal weg. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Seress met een sublieme pass. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici passt de bal met de wreef. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 9%, Fc Szunyi 91%.
julla fc - Fc Szunyi 7:0

47e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Klungelig pakt Gawryś de bal. Veér is nu in balbezit. Veér schiet op doel. Matheisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hidalgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Mercier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avesani geeft een lange en hoge pass. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Veér is nu in balbezit. Veér passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Hidalgo geeft de bal voor. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. Becser bokst de bal weg.

56e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal met de wreef. Avesani rent richting de bal. Avesani geeft een lange en hoge pass. Faruq springt en kopt de bal. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 8:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becser trapt de bal weg van het doel. Teodorovici met een sublieme pass. Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gawryś de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 9:0

65e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 10:0

66e minuut.
Hidalgo passt de bal met de wreef. Avesani rent richting de bal. Avesani passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Faruq is nu in balbezit. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 11:0

71e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani passt de bal zonder na te denken. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan passt de bal met de wreef. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Teodorovici passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici speelt de bal door. Faruq is nu in balbezit. Faruq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Becser probeert naar een medespeler te passen. Veér is nu in balbezit. Veér passt de bal met de wreef. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Becser bokst de bal weg.

88e minuut.
Becser trapt de bal weg van het doel. Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Fc Szunyi 12:0

89e minuut.
Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi passt de bal in één keer door. Svéda heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 12%, Fc Szunyi 88%.
julla fc - Fc Szunyi 12:0