Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pécsi MFC Monor SE
Sajat Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Biedrzycki speelt de bal door. Gedó heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Matkó zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Matkó moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matkó schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gedó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gedó kan niet meer verder spelen. Mizsér komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Popol met een sublieme pass. Biedrzycki rent richting de bal. Pogány maakt een afschuwelijke overtreding. Biedrzycki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Szirmay met een harde bal richting middenveld. Králik kopt de bal weg. Balus heeft problemen om de bal te vangen. Víg rent richting de bal. Víg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Monor SE 1:0

34e minuut.
Szirmay met een sublieme pass. Mizsér speelt de bal door. Víg is nu in balbezit. Víg draait met de bal, schiet en ... Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Monor SE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 31%, Monor SE 69%.
Pécsi MFC - Monor SE 2:0

47e minuut.
Mizsér onderschept slim de pass. Mizsér passt de bal in één keer door. Víg is nu in balbezit. Víg haalt uit met een fantastische trap. Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Monor SE 3:0

51e minuut.
Egerszegi passt de bal in één keer door. Víg is nu in balbezit. Popol is nu in balbezit. Víg onderschept slim de pass. Víg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Králik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőke probeert naar een medespeler te passen. Balus bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg is nu in balbezit. Víg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sáfár geeft de bal voor. Králik speelt de bal door. Mizsér speelt de bal door. Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg haalt uit met een fantastische trap. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Králik is nu in balbezit. Králik passt de bal in één keer door. Balus rent richting de bal. Balus passt de bal zonder na te denken. Mizsér rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Monor SE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 47%, Monor SE 53%.
Pécsi MFC - Monor SE 4:0