Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők pismány
új Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 16.5
uitstekend Schieten waardeloos
solide Passen hopeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft een hoge lob. Charlet krijgt zijn hoofd ertegen. Koltai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 1:0

4e minuut.
Koltai met een sublieme pass. Łabuś kopt de bal weg. Rybicki met een sublieme pass. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Koltai trapt de bal weg van het doel. Łabuś kopt de bal weg. Carbonell met een sublieme pass. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 2:0

8e minuut.
Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 3:0

12e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. Yörükoğlu kopt de bal weg. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel. Koltai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charlet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 4:0

14e minuut.
Charlet rent richting de bal. Charlet met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 5:0

18e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laki probeert de bal met de borst te controleren. Łabuś rent richting de bal. Łabuś passt de bal met de wreef. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Lippai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki is nu in balbezit. Łabuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łabuś krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gajer rent richting de bal. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet met een sublieme pass. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 6:0

32e minuut.
Koltai trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybicki met de inworp. Carbonell geeft een hoge lob. Charlet maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 7:0

33e minuut.
Kőteleky speelt de bal door. Gajer rent richting de bal. Gajer passt de bal in één keer door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Laki kopt de bal weg. Łabuś heeft problemen om de bal te vangen. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Koltai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Łabuś is nu in balbezit. Łabuś geeft de bal voor. Yörükoğlu kopt de bal weg. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lippai de bal. Charlet rent richting de bal. Charlet draait met de bal, schiet en ... Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Koltai neemt vlug de vrije trap. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal met de wreef. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carbonell geeft een hoge lob. Yörükoğlu kopt de bal weg. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 29%, pismány 71%.
Csonttörők - pismány 7:0

47e minuut.
Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu passt de bal in één keer door. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 8:0

49e minuut.
Lippai probeert naar een medespeler te passen. Carbonell rent richting de bal. Kőteleky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carbonell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Auth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 9:0

53e minuut.
Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu kopt de bal weg. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 10:0

55e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś rent richting de bal. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Koltai bokst de bal weg.

57e minuut.
Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Charlet is nu in balbezit. Yörükoğlu rent richting de bal. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 11:0

58e minuut.
Baráth is nu in balbezit. Łabuś onderschept slim de pass. Łabuś speelt de bal door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Rybicki speelt de bal door. Charlet rent richting de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Łabuś met een sublieme pass. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Lippai heeft problemen om de bal te vangen. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koltai speelt de bal door. Rybicki speelt de bal door. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 12:0

65e minuut.
Palshikar speelt de bal door. Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal met de wreef. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Łabuś met de inworp. Carbonell geeft de bal voor. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel. Koltai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 13:0

70e minuut.
Buitenspel voor Becser. Goede buitenspelval van de verdediging. Renuka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Auth kopt de bal weg. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Koltai bokst de bal weg.

72e minuut.
Charlet rent richting de bal. Charlet passt de bal zonder na te denken. Baráth rent richting de bal. Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi onderschept slim de pass. Gálhidi met een sublieme pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lippai is nu in balbezit. Lippai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łabuś met de inworp. Carbonell geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rybicki geeft een hoge lob. Charlet rent richting de bal. Charlet passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 14:0

84e minuut.
Łabuś heeft problemen om de bal te vangen. Łabuś geeft de bal voor. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 15:0

87e minuut.
Łabuś verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. Koltai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 16:0

90e minuut.
Inworp. Rybicki met de inworp. Carbonell geeft een hoge lob. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - pismány 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 19%, pismány 81%.
Csonttörők - pismány 17:0