Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pismány Csonttörők
Normal Tactiek új
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 48.8
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Laki de bal onder controle te krijgen. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Koltai trapt de bal weg van het doel. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal in één keer door. Charlet probeert de bal met de borst te controleren. Charlet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Gajer onderschept slim de pass. Charlet onderschept slim de pass. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Auth is nu in balbezit. Rybicki onderschept slim de pass. Rybicki geeft een hoge lob. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Koltai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gálhidi rent richting de bal. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal met de wreef. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rybicki kan de bal niet met de borst controleren. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet rent richting de bal. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:1

14e minuut.
Gálhidi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rybicki de bal onder controle te krijgen. Rybicki geeft de bal voor. Charlet maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. Charlet controleert de bal met de borst. Lippai rent richting de bal. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Carbonell speelt de bal door. Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:2

20e minuut.
Łabuś onderschept slim de pass. Łabuś passt de bal zonder na te denken. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet schiet op doel. Koltai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yörükoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:3

26e minuut.
Kőteleky is nu in balbezit. Renuka verovert de bal door een tackle van achteren. Renuka met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rybicki geeft een hoge lob. Charlet kopt de bal weg. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:4

31e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Rybicki speelt de bal door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:5

36e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Rybicki onderschept slim de pass. Rybicki geeft een hoge lob. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:6

39e minuut.
Pavan kopt de bal weg. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal in één keer door. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:7

41e minuut.
Inworp. Palshikar met de inworp. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 84%, Csonttörők 16%.
pismány - Csonttörők 0:8

46e minuut.
Łabuś geeft een hoge lob. Charlet rent richting de bal. Lippai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Charlet raakt geblesseerd tijdens het duel. Charlet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:9

48e minuut.
Rybicki met de inworp. Carbonell speelt de bal door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:10

51e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:11

54e minuut.
Łabuś verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuś passt de bal zonder na te denken. Carbonell speelt de bal door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:12

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zioło met de inworp. Carbonell speelt de bal door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gajer heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rybicki met een sublieme pass. Yörükoğlu probeert naar een medespeler te passen. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ... Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:13

59e minuut.
Charlet passt de bal in één keer door. Daar is Rybicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybicki passt de bal met de wreef. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Koltai bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft de bal voor. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Yörükoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Laki rent richting de bal. Charlet onderschept slim de pass. Charlet probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Baráth de bal. Charlet rent richting de bal. Charlet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zioło geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szakáll met de inworp. Kőteleky is nu in balbezit. Kőteleky schiet op doel. Duy Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gajer heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:14

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybicki met de inworp. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal met de wreef. Łabuś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gajer geeft de bal voor. Daar is Baráth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel. Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Koltai trapt de bal weg. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:15

87e minuut.
Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu passt de bal met de wreef. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel. Lippai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kőteleky kopt de bal weg. Zioło geeft een hoge lob. Charlet controleert de bal met de borst. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Koltai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gajer de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:16

90e minuut.
Suszter is nu in balbezit. Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki geeft de bal voor. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Koltai bokst de bal weg. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Csonttörők 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 75%, Csonttörők 25%.
pismány - Csonttörők 0:17