Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julla fc Csüggedés
Tuti Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 15.1
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Avesani rent richting de bal. Avesani passt de bal zonder na te denken. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 1:0

5e minuut.
Stohl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avesani met de inworp. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. Polonkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Hidalgo met de inworp. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq onderschept slim de pass. Faruq geeft de bal voor. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Polonkai bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avesani zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel. Perényi probeert de bal aan de voet te houden. Polonkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Böő kopt de bal weg. Meszesán probeert de bal aan de voet te houden. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 2:0

11e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Meszesán heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Polonkai trapt de bal weg. Hidalgo kopt de bal weg. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 3:0

16e minuut.
Ochetan geeft een hoge lob. Szolnoki kopt de bal weg. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stohl. Faruq is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teodorovici met een snel genomen vrije trap. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 4:0

19e minuut.
Bóta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petronovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Noodapera geeft een hoge lob. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een hoge lob. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Avesani speelt de bal door. Teodorovici speelt de bal door. Daar is Faruq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faruq schiet op doel. Polonkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 5:0

25e minuut.
Daar is Faruq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petronovics is nu in balbezit. Petronovics passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 6:0

25e minuut.
Petronovics met een sublieme pass. Bóta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stohl de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki passt de bal in één keer door. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Polonkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 7:0

29e minuut.
Böő geeft een hoge lob. Baccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccetti geeft de bal voor. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 8:0

33e minuut.
Szolnoki passt de bal zonder na te denken. Stohl rent richting de bal. Met opzet legt Teodorovici zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Teodorovici naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Perényi geeft een hoge lob. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Faruq speelt de bal door. Gawryś probeert de bal aan de voet te houden. Polonkai bokst de bal weg.

40e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq onderschept slim de pass. Faruq geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baccetti is nu in balbezit. Daar is Baccetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baccetti geeft een hoge lob. Faruq krijgt zijn hoofd ertegen. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Polonkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Pulay is nu in balbezit. Faruq maakt een afschuwelijke overtreding. Faruq is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 19%, Csüggedés 81%.
julla fc - Csüggedés 8:0

47e minuut.
Szolnoki geeft een hoge lob. Doeltrap. Meszesán met een harde bal richting middenveld. Avesani kopt de bal weg. Szolnoki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polonkai trapt de bal weg van het doel. Avesani kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 9:0

53e minuut.
Kárász rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 10:0

58e minuut.
Böő bereikt de bal nog maar net als eerste. Böő geeft een lange en hoge pass. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Polonkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov passt de bal in één keer door. Avesani probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Avesani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawryś de bal. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hidalgo zal de hoekschop nemen. Polonkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pulay heeft problemen om de bal te vangen. Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani geeft de bal voor. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 11:0

66e minuut.
Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo passt de bal in één keer door. Avesani met een sublieme pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ladó de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Petronovics passt de bal met de wreef. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 12:0

76e minuut.
Avesani rent richting de bal. Avesani geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Polonkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Daar is Szolnoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 13:0

82e minuut.
Klungelig pakt Baccetti de bal. Mercier geeft een hoge lob. Perényi kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Szolnoki heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 14:0

86e minuut.
Kárász speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Szolnoki geeft een hoge lob. Perényi heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Csüggedés 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 19%, Csüggedés 81%.
julla fc - Csüggedés 15:0