Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csüggedés julla fc
Normal Tactiek Tuti
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szolnoki zijn tegenspeler op de grond. Szolnoki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Daar is Mercier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercier geeft de bal voor. Daar is Stohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pacyna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacyna passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Böő geeft een hoge lob. Hidalgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Veér de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:1

24e minuut.
Gawryś draait met de bal, schiet en ... Meszesán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avesani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veér springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Stohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna passt de bal met de wreef. Hidalgo geeft een hoge lob. Gawryś springt en kopt de bal. Polonkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:2

30e minuut.
Pulay is nu in balbezit. Avesani onderschept slim de pass. Avesani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel. Polonkai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:3

31e minuut.
Gawryś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zinho komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Avesani passt de bal in één keer door. Zinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Perényi onderschept slim de pass. Zinho verovert de bal door een tackle van achteren. Zinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stohl is nu in balbezit. Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér met een sublieme pass. Zinho is nu in balbezit. Zinho haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Polonkai probeert naar een medespeler te passen. Avesani met een sublieme pass. Daar is Stohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:4

45e minuut.
Stohl rent richting de bal. Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér speelt de bal door. Zinho heeft problemen om de bal te vangen. Zinho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csüggedés 87%, julla fc 13%.
Csüggedés - julla fc 0:4

47e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Veér rent richting de bal. Zinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinho draait met de bal, schiet en ... Polonkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:5

52e minuut.
Meszesán onderschept slim de pass. Avesani onderschept slim de pass. Avesani geeft een hoge lob. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ... Polonkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Veér onderschept slim de pass. Veér met een sublieme pass. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo schiet op doel. Polonkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:6

56e minuut.
Stohl passt de bal zonder na te denken. Böő geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:7

58e minuut.
Inworp. Hidalgo met de inworp. Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Hidalgo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft de bal voor. Zinho rent richting de bal. Zinho draait met de bal, schiet en ... Polonkai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Veér is nu in balbezit. Veér geeft een lange en hoge pass. Zinho is nu in balbezit. Zinho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pacyna geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Veér de bal onder controle te krijgen. Zinho is nu in balbezit. Veér is nu in balbezit. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:8

65e minuut.
Szanyó speelt de bal door. Pulay is nu in balbezit. Zinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinho draait met de bal, schiet en ... Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:9

68e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Perényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. Polonkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zinho rent richting de bal. Zinho schiet op doel. Polonkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:10

70e minuut.
Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta passt de bal met de wreef. Ladó speelt de bal door. Klungelig pakt Zinho de bal. Zinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perényi de bal. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Zinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinho schiet op doel. Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:11

83e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Perényi de bal. Veér is nu in balbezit. Veér geeft een lange en hoge pass. Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - julla fc 0:12

85e minuut.
Pulay rent richting de bal. Avesani met een sublieme pass. Hidalgo geeft een hoge lob. Zinho rent richting de bal. Zinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zinho probeert naar een medespeler te passen. Veér rent richting de bal. Perényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér onderschept slim de pass. Veér schiet op doel. Polonkai bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csüggedés 77%, julla fc 23%.
Csüggedés - julla fc 0:12