Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dömsöd Stoke Football Team
misu Tactiek 442 - ???
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


11e minuut.
Vlaicu geeft een hoge lob. Merkoçi met een sublieme pass. Puchniarz is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vlaicu geeft een hoge lob. Daar is Kamilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puchniarz is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vlaicu kopt de bal weg. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov geeft een lange en hoge pass. Boschetti probeert de bal aan de voet te houden. Chatzimikes rent richting de bal. Biempica bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Biempica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Stoke Football Team 1:0

33e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Viano rent richting de bal. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Høiseth rent richting de bal. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Biempica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Stoke Football Team 2:0

37e minuut.
Sambor passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes passt de bal in één keer door. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Widuch verovert de bal door een tackle van achteren. Widuch met een sublieme pass. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 50%, Stoke Football Team 50%.
AC Dömsöd - Stoke Football Team 2:0

51e minuut.
Boschetti verovert de bal door een tackle van achteren. Žeželj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boschetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolaycı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kamilov de bal. Puchniarz is nu in balbezit. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Kłopotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Puchniarz rent richting de bal. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ... Biempica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Puchniarz met een harde bal richting middenveld. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kłopotek trapt de bal weg. Sorbian kopt de bal weg. Klungelig pakt Puchniarz de bal. Amalberto rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Boselli rent richting de bal. Boselli geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Viano de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Stoke Football Team 3:0

89e minuut.
Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal met de wreef. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sambor kopt de bal weg. Høiseth controleert de bal met de borst. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel. Biempica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 42%, Stoke Football Team 58%.
AC Dömsöd - Stoke Football Team 3:0