Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bátorkatona SC Ebek
532 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 31.1
redelijk Schieten redelijk
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Bánhidi heeft problemen om de bal te vangen. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Ebek 0:1

3e minuut.
Joób rent richting de bal. Hunya onderschept slim de pass. Hunya geeft een lange en hoge pass. Knézy rent richting de bal. Knézy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Knézy passt de bal in één keer door. Company heeft problemen om de bal te vangen. Company passt de bal zonder na te denken. Bara rent richting de bal. Bara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hunya passt de bal met de wreef. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Company, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company draait met de bal, schiet en ... Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bara rent richting de bal. Bara passt de bal zonder na te denken. Company rent richting de bal. Company schiet op doel. Madaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy haalt uit met een fantastische trap. Kéri bokst de bal weg. Klungelig pakt Madaras de bal. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Ebek 0:2

28e minuut.
Joób verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilasi met een sublieme pass. Bláthy rent richting de bal. Bláthy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Madarász de bal. Madarász passt de bal met de wreef. Bláthy rent richting de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Ebek 1:2

39e minuut.
Hunya met een sublieme pass. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Company rent richting de bal. Bara rent richting de bal. Bara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bánhidi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bátorkatona SC 48%, Ebek 52%.
Bátorkatona SC - Ebek 1:2

47e minuut.
Martz geeft een lange en hoge pass. Company is nu in balbezit. Madaras onderschept slim de pass. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bara met een sublieme pass. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi geeft de bal voor. Madarász rent richting de bal. Madarász draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hunya verovert de bal door een tackle van achteren. Hunya met een sublieme pass. Knézy is nu in balbezit. Bara rent richting de bal. Bara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Joób geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bláthy de bal. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Company is nu in balbezit. Company schiet op doel. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bara kopt de bal weg. Hunya is nu in balbezit. Hunya geeft een lange en hoge pass. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Maros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bátorkatona SC - Ebek 2:2

84e minuut.
Szilasi met de inworp. Joób probeert naar een medespeler te passen. Bláthy rent richting de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap. Rožek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tornyi geeft een hoge lob. Szilasi kopt de bal weg. Klungelig pakt Lőw de bal. Madarász is nu in balbezit. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Ebek 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bátorkatona SC 33%, Ebek 67%.
Bátorkatona SC - Ebek 3:2