Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebek Bátorkatona SC
343 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 22.5
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Company rent richting de bal. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy schiet op doel. Luntz bokst de bal weg.

6e minuut.
Madaras geeft een lange en hoge pass. Kolonics kopt de bal weg. Vecsei probeert de bal aan de voet te houden. Company rent richting de bal. Company schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 1:0

10e minuut.
Hunya onderschept slim de pass. Hunya probeert naar een medespeler te passen. Company rent richting de bal. Company draait met de bal, schiet en ... Luntz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 2:0

13e minuut.
Hunya rent richting de bal. Hunya passt de bal in één keer door. Madaras is nu in balbezit. Company onderschept slim de pass. Company haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Company is nu in balbezit. Company schiet op doel. Luntz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 3:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Luntz niet meer kan verder spelen. Kádár komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Rožek met een harde bal richting middenveld. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bara passt de bal in één keer door. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Company, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunya rent richting de bal. Hunya passt de bal met de wreef. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hunya passt de bal zonder na te denken. Kaulics is nu in balbezit. Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szilasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilasi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bláthy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 3:1

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Company de bal onder controle te krijgen. Joób rent richting de bal. Joób passt de bal in één keer door. Madarász rent richting de bal. Madarász schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Madarász raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perényi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bara rent richting de bal. Company is nu in balbezit. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy haalt uit met een fantastische trap. Kádár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Martz met een snelle inworp. Bara geeft een lange en hoge pass. Bánhidi verovert de bal door een tackle van achteren. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 4:1

37e minuut.
Bara onderschept slim de pass. Bara speelt de bal door. Company is nu in balbezit. Knézy rent richting de bal. Knézy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 5:1

40e minuut.
Hunya rent richting de bal. Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy probeert naar een medespeler te passen. Perényi rent richting de bal. Perényi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 40%, Bátorkatona SC 60%.
Ebek - Bátorkatona SC 5:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bara geeft de bal voor. Daar is Knézy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knézy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Martz kopt de bal weg. Joób rent richting de bal. Bara maakt een afschuwelijke overtreding. Bara krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Szolnoki met een sublieme pass. Klárik is nu in balbezit. Klárik probeert naar een medespeler te passen. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hunya onderschept slim de pass. Hunya speelt de bal door. Company heeft problemen om de bal te vangen. Company haalt uit met een fantastische trap. Kádár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 6:1

87e minuut.
Inworp. Szolnoki met de inworp. Hunya rent richting de bal. Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy geeft de bal voor. Rožek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perényi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Bátorkatona SC 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 55%, Bátorkatona SC 45%.
Ebek - Bátorkatona SC 6:2