Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagyér Fc Kenyér Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Sallói is nu in balbezit. Sallói met een sublieme pass. Zsidai is nu in balbezit. Bolgár is nu in balbezit. Bolgár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sallói controleert de bal met de borst. Sallói passt de bal met de wreef. Bolgár is nu in balbezit. Bolgár schiet op doel. Udvardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös geeft een lange en hoge pass. Sütő probeert de bal aan de voet te houden. Bolgár rent richting de bal. Bolgár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Harangozó geeft de bal voor. Gulyás rent richting de bal. Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Bolgár rent richting de bal. Bolgár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Révay trapt de bal weg van het doel. Zsidai is nu in balbezit. Zsidai passt de bal in één keer door. Bérczy is nu in balbezit. Bérczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Bolgár heeft problemen om de bal te vangen. Bocsa is nu in balbezit. Bocsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Kenyér Fc 0:1

25e minuut.
Göncz geeft een hoge lob. Kürtös is nu in balbezit. Kohárszky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kürtös raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Gulyás met een sublieme pass. Keindl heeft problemen om de bal te vangen. Zsidai probeert naar een medespeler te passen. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérczy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sárközi passt de bal met de wreef. Bocsa is nu in balbezit. Urbányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbányi krijgt een gele kaart. Bocsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sallói met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Böröczi de bal. Bolgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 59%, Kenyér Fc 41%.
Nagyér Fc - Kenyér Fc 0:1

81e minuut.
Sallói geeft een hoge lob. Keindl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sütő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocsa is nu in balbezit. Bocsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Kenyér Fc 0:2

84e minuut.
Sárközi met een snelle inworp. Daar is Sallói, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallói met een sublieme pass. Bolgár rent richting de bal. Bolgár haalt uit met een fantastische trap. Udvardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 60%, Kenyér Fc 40%.
Nagyér Fc - Kenyér Fc 0:2