Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebek AC Dömsöd
343 Tactiek misu
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Žeželj is nu in balbezit. Žeželj geeft een lange en hoge pass. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szerencsi heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Žeželj geeft een hoge lob. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal in één keer door. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Boselli geeft een hoge lob. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - AC Dömsöd 0:1

23e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sambor kopt de bal weg. Žeželj rent richting de bal. Kolonics rent richting de bal. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Martz heeft problemen om de bal te vangen. Widuch is nu in balbezit. Widuch probeert naar een medespeler te passen. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ... Rožek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Rožek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - AC Dömsöd 0:2

41e minuut.
Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov speelt de bal door. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəsirov geeft een hoge lob. Kaulics is nu in balbezit. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 72%, AC Dömsöd 28%.
Ebek - AC Dömsöd 0:2

52e minuut.
Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tornyi de bal. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - AC Dömsöd 0:3

55e minuut.
Kolonics controleert de bal met de borst. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - AC Dömsöd 0:4

55e minuut.
Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Rožek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tornyi de bal. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Chatzimikes schiet op doel. Rožek met een sublieme pass. Sambor kopt de bal weg. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - AC Dömsöd 0:5

66e minuut.
Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov geeft een hoge lob. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - AC Dömsöd 0:6

68e minuut.
Szerencsi geeft een lange en hoge pass. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Merkoçi kopt de bal weg. Hunya speelt de bal door. Daar is Puchniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company is nu in balbezit. Company haalt uit met een fantastische trap. Kłopotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bacanović heeft problemen om de bal te vangen. Knézy is nu in balbezit. Knézy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov speelt de bal door. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Rožek bokst de bal weg.

90e minuut.
Szerencsi rent richting de bal. Nəsirov onderschept slim de pass. Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 65%, AC Dömsöd 35%.
Ebek - AC Dömsöd 0:6