Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dömsöd Ebek
misu Tactiek 343
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 32.2
excellent Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Merkoçi speelt de bal door. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Boselli geeft een hoge lob. Chatzimikes rent richting de bal. Szerencsi is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel. Rožek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Tornyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 1:0

16e minuut.
Sambor rent richting de bal. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Sambor verovert de bal door een tackle van achteren. Sambor passt de bal met de wreef. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tornyi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov met de inworp. Boselli is nu in balbezit. Boselli geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes springt en kopt de bal. Rožek bokst de bal weg. Daar is Kaulics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 2:0

25e minuut.
Sambor speelt de bal door. Widuch is nu in balbezit. Widuch met een sublieme pass. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Widuch probeert naar een medespeler te passen. Sambor rent richting de bal. Sambor speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Merkoçi passt de bal in één keer door. Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Sambor probeert de bal aan de voet te houden. Bara is nu in balbezit. Bara passt de bal met de wreef. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Žeželj geeft een lange en hoge pass. Kaulics rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Rožek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 3:0

40e minuut.
Knézy heeft problemen om de bal te vangen. Widuch met een sublieme pass. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... Rožek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 4:0

41e minuut.
Žeželj onderschept slim de pass. Hunya verovert de bal door een tackle van achteren. Hunya passt de bal in één keer door. Knézy rent richting de bal. Knézy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 4:1

44e minuut.
Klungelig pakt Puchniarz de bal. Puchniarz geeft een lange en hoge pass. Boselli kopt de bal weg. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. Rožek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boselli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Hunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 37%, Ebek 63%.
AC Dömsöd - Ebek 4:1

48e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Rožek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 5:1

52e minuut.
Sambor passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes is nu in balbezit. Nəsirov met een sublieme pass. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel. Rožek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tornyi met een sublieme pass. Widuch rent richting de bal. Widuch geeft een hoge lob. Martz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boselli is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sambor speelt de bal door. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel. Rožek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Žeželj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boselli geeft een lange en hoge pass. Nəsirov probeert de bal aan de voet te houden. Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Žeželj kopt de bal weg. Boselli is nu in balbezit. Boselli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Widuch speelt de bal door. Boselli is nu in balbezit. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Nəsirov de bal. Nəsirov speelt de bal door. Kolonics controleert de bal met de borst. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Widuch kopt de bal weg. Daar is Tornyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. Rožek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 6:1

82e minuut.
Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes passt de bal met de wreef. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... Rožek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 7:1

84e minuut.
Widuch passt de bal zonder na te denken. Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Boselli probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Rožek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal zonder na te denken. Szerencsi rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Rožek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaulics kopt de bal weg. Klungelig pakt Hunya de bal. Žeželj bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Ebek 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 30%, Ebek 70%.
AC Dömsöd - Ebek 8:1