Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bátorkatona SC Stoke Football Team
532 Tactiek 442 - ???
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
Bánhidi geeft de bal voor. Viano kopt de bal weg. Vulpe speelt de bal door. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Kéri trapt de bal weg van het doel. Vlaicu kopt de bal weg. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Boschetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolaycı geeft de bal voor. Sorbian probeert de bal aan de voet te houden. Forgács geeft een lange en hoge pass. Amalberto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:1

22e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Vulpe is nu in balbezit. Sorbian rent richting de bal. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe haalt uit met een fantastische trap. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:2

27e minuut.
Kolaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaycı geeft een lange en hoge pass. Szolnoki kopt de bal weg. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maros kan de bal niet met de borst controleren. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób rent richting de bal. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:3

32e minuut.
Doeltrap. Kéri met een harde bal richting middenveld. Vulpe kopt de bal weg. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bátorkatona SC 76%, Stoke Football Team 24%.
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:3

53e minuut.
Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe passt de bal met de wreef. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:4

54e minuut.
Maros is nu in balbezit. Sorbian onderschept slim de pass. Amalberto rent richting de bal. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Madarász is nu in balbezit. Boschetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szilasi. Szilasi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vulpe passt de bal in één keer door. Sorbian controleert de bal met de borst. Sorbian passt de bal in één keer door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:5

76e minuut.
Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian passt de bal met de wreef. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Joób verovert de bal door een tackle van achteren. Joób met een sublieme pass. Boschetti probeert naar een medespeler te passen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bátorkatona SC 56%, Stoke Football Team 44%.
Bátorkatona SC - Stoke Football Team 0:6