Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagyér Fc Sándor Akadémia FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bérczy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sütő de bal. Preisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Kölcsey is nu in balbezit. Kölcsey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kölcsey passt de bal zonder na te denken. Kohárszky geeft een lange en hoge pass. Csirik heeft problemen om de bal te vangen. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kohárszky geeft een lange en hoge pass. Csirik is nu in balbezit. Szocska begaat een overtreding. Szocska krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Urbányi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ráth de bal. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska schiet op doel. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koller met een snelle inworp. Ráth met een sublieme pass. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger met een sublieme pass. Udvardy bokst de bal weg. Kölcsey rent richting de bal. Kölcsey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Sándor Akadémia FC 0:1

38e minuut.
Koller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolbász komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bérczy probeert de bal aan de voet te houden. Laborcz rent richting de bal. Laborcz probeert naar een medespeler te passen. Bérczy rent richting de bal. Bérczy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 55%, Sándor Akadémia FC 45%.
Nagyér Fc - Sándor Akadémia FC 0:1

48e minuut.
Kölcsey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lugosi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sütő is nu in balbezit. Preisinger onderschept slim de pass. Preisinger speelt de bal door. Lugosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kohárszky speelt de bal door. Zsidai rent richting de bal. Zsidai speelt de bal door. Lugosi rent richting de bal. Lugosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Sándor Akadémia FC 0:2

58e minuut.
Sütő onderschept slim de pass. Sütő geeft de bal voor. Csirik rent richting de bal. Szocska onderschept slim de pass. Szocska draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Ráth speelt de bal door. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger passt de bal in één keer door. Lugosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Sándor Akadémia FC 0:3

76e minuut.
Laborcz geeft een lange en hoge pass. Kollár probeert naar een medespeler te passen. Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugosi verovert de bal door een tackle van achteren. Lugosi draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 50%, Sándor Akadémia FC 50%.
Nagyér Fc - Sándor Akadémia FC 0:3