Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Football Team Ebek
442 - ??? Tactiek 343
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 31.2
good Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen average


8e minuut.
Forgács passt de bal met de wreef. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Makridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridis geeft een lange en hoge pass. Szerencsi probeert de bal aan de voet te houden. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Rožek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kaulics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 1:0

17e minuut.
Høiseth met een sublieme pass. Sorbian rent richting de bal. Sorbian passt de bal in één keer door. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 2:0

22e minuut.
Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács passt de bal zonder na te denken. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel. Rožek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 3:0

27e minuut.
Kolonics rent richting de bal. Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe met een sublieme pass. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tornyi rent richting de bal. Tornyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolonics de bal. Vlaicu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Amalberto de bal. Amalberto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sorbian passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu geeft de bal voor. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Rožek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Viano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viano geeft een hoge lob. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel. Rožek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 4:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boschetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bara is nu in balbezit. Kolaycı onderschept slim de pass. Kolaycı geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kolonics met een sublieme pass. Bara speelt de bal door. Company is nu in balbezit. Bara rent richting de bal. Bara draait met de bal, schiet en ... Biempica bokst de bal weg. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 30%, Ebek 70%.
Stoke Football Team - Ebek 4:0

48e minuut.
Bara onderschept slim de pass. Bara passt de bal met de wreef. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 4:1

54e minuut.
Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Tornyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 5:1

57e minuut.
Tornyi geeft een lange en hoge pass. Forgács kopt de bal weg. Kaulics rent richting de bal. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel. Rožek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Rožek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 6:1

73e minuut.
Company rent richting de bal. Company passt de bal in één keer door. Knézy rent richting de bal. Knézy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Viano de bal onder controle te krijgen. Biempica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Makridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Company draait met de bal, schiet en ... Biempica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Ebek 6:2

81e minuut.
Forgács probeert naar een medespeler te passen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian passt de bal in één keer door. Forgács rent richting de bal. Forgács geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szerencsi geeft een hoge lob. Inworp. Boschetti met een snelle inworp. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 39%, Ebek 61%.
Stoke Football Team - Ebek 6:2