Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebek Stoke Football Team
343 Tactiek 442 - ???
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 43
average Schieten good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 60%, Stoke Football Team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ebek - Stoke Football Team 0:0

47e minuut.
Szerencsi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boschetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Déri rent richting de bal. Déri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Høiseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiseth passt de bal in één keer door. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vulpe passt de bal in één keer door. Kolonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz passt de bal in één keer door. Daar is Bara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kolaycı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaulics de bal. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Rožek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Stoke Football Team 0:1

73e minuut.
Szerencsi kopt de bal weg. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe passt de bal met de wreef. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Rožek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Sorbian passt de bal in één keer door. Forgács is nu in balbezit. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Rožek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Forgács onderschept slim de pass. Forgács passt de bal met de wreef. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tornyi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vulpe is nu in balbezit. Bara onderschept slim de pass. Hunya is nu in balbezit. Hunya met een sublieme pass. Martz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vulpe onderschept slim de pass. Klungelig pakt Forgács de bal. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Rožek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel. Rožek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Amalberto de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Stoke Football Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 61%, Stoke Football Team 39%.
Ebek - Stoke Football Team 0:2