Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dömsöd Bátorkatona SC
misu Tactiek 532
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 25
excellent Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Chatzimikes passt de bal in één keer door. Widuch geeft een lange en hoge pass. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... Kéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Madaras de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 2:0

5e minuut.
Rohonczy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szolnoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánhidi rent richting de bal. Boselli onderschept slim de pass. Boselli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Žeželj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boselli is nu in balbezit. Boselli geeft de bal voor. Chatzimikes maakt een snoekduik en kopt de bal. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 3:0

8e minuut.
Widuch speelt de bal door. Boselli is nu in balbezit. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Chatzimikes onderschept slim de pass. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov met een sublieme pass. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Widuch kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Joób rent richting de bal. Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Nəsirov passt de bal met de wreef. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madaras is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 4:0

22e minuut.
Bánhidi geeft een hoge lob. Widuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Joób de bal. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Joób geeft een lange en hoge pass. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kéri met een harde bal richting middenveld. Widuch kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vecsei kopt de bal weg. Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kéri trapt de bal weg. Žeželj kopt de bal weg. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 5:0

36e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Szolnoki met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Maros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli is nu in balbezit. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 6:0

39e minuut.
Nəsirov passt de bal in één keer door. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 31%, Bátorkatona SC 69%.
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 6:0

47e minuut.
Chatzimikes schiet op doel. Kéri speelt de bal door. Žeželj kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sambor passt de bal in één keer door. Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Kéri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 7:0

57e minuut.
Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 8:0

63e minuut.
Žeželj speelt de bal door. Boselli rent richting de bal. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Žeželj passt de bal met de wreef. Maros heeft problemen om de bal te vangen. Boselli is nu in balbezit. Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Boselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohonczy passt de bal met de wreef. Joób rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Widuch passt de bal in één keer door. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Žeželj met de inworp. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli geeft een hoge lob. Chatzimikes maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Madaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Rohonczy de bal. Bacanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacanović passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Kéri bokst de bal weg.

90e minuut.
Klungelig pakt Bacanović de bal. Widuch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bláthy. Bláthy krijgt een gele kaart. Widuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Widuch met een snel genomen vrije trap. Chatzimikes krijgt zijn hoofd ertegen. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 19%, Bátorkatona SC 81%.
AC Dömsöd - Bátorkatona SC 9:0