Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bátorkatona SC AC Dömsöd
532 Tactiek misu
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 43.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov met de inworp. Boselli geeft een hoge lob. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov met een sublieme pass. Sambor rent richting de bal. Sambor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Madaras kopt de bal weg. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Nəsirov geeft een hoge lob. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:1

10e minuut.
Joób is nu in balbezit. Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Vecsei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov met de inworp. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes is nu in balbezit. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:2

28e minuut.
Joób rent richting de bal. Nəsirov onderschept slim de pass. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chatzimikes rent richting de bal. De bal raakt de paal. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:3

33e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Kéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:4

41e minuut.
Chatzimikes rent richting de bal. Boselli is nu in balbezit. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:5

43e minuut.
Bláthy passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chatzimikes de bal onder controle te krijgen. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Boselli rent richting de bal. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bátorkatona SC 71%, AC Dömsöd 29%.
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:6

49e minuut.
Bacanović geeft de bal voor. Chatzimikes speelt de bal door. Nəsirov speelt de bal door. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:7

52e minuut.
Maros rent richting de bal. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Kéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Madaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaras rent richting de bal. Boselli onderschept slim de pass. Boselli schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Joób probeert de bal aan de voet te houden. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kéri trapt de bal weg van het doel. Widuch kopt de bal weg. Madaras heeft problemen om de bal te vangen. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel. Kéri bokst de bal weg.

74e minuut.
Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel. Kéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:8

75e minuut.
Madarász heeft problemen om de bal te vangen. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób passt de bal met de wreef. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Widuch kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bátorkatona SC 61%, AC Dömsöd 39%.
Bátorkatona SC - AC Dömsöd 0:8