Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagyér Fc Szegedi Vízmű Se
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Szocska rent richting de bal. Kanyó onderschept slim de pass. Bérczy is nu in balbezit. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Daar is Kanyó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sütő. Sütő krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Szocska is nu in balbezit. Zsidai is nu in balbezit. Zsidai met een sublieme pass. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Szegedi Vízmű Se 1:0

41e minuut.
Gera rent richting de bal. Zsidai verovert de bal door een tackle van achteren. Zsidai passt de bal zonder na te denken. Bérczy is nu in balbezit. Bérczy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Lakos trapt de bal weg van het doel. Kanyó kan de bal niet met de borst controleren. Szocska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szocska krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 49%, Szegedi Vízmű Se 51%.
Nagyér Fc - Szegedi Vízmű Se 1:0

47e minuut.
Daar is Gera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csankó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsidai. Zsidai krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Gosztola de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kontor zal de hoekschop nemen. Sütő bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütő geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Szegedi Vízmű Se 2:0

87e minuut.
Böröczi met een sublieme pass. Kohárszky rent richting de bal. Kohárszky passt de bal met de wreef. Bérczy rent richting de bal. Bérczy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 60%, Szegedi Vízmű Se 40%.
Nagyér Fc - Szegedi Vízmű Se 2:0