Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagyér Fc AC Dömsöd
Normal Tactiek misu
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 39
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamilov geeft een lange en hoge pass. Boselli probeert de bal aan de voet te houden. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:1

5e minuut.
Žeželj is nu in balbezit. Sütő begaat een overtreding. Žeželj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sambor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chatzimikes springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Böröczi heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. Lakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Widuch onderschept slim de pass. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. Lakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:2

9e minuut.
Kohárszky geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov met een snelle inworp. Boselli geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Böröczi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sambor de bal onder controle te krijgen. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Lakos bokst de bal weg.

15e minuut.
Žeželj is nu in balbezit. Urbányi onderschept slim de pass. Urbányi speelt de bal door. Daar is Widuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widuch geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Zsidai is nu in balbezit. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:3

18e minuut.
Zsidai geeft een hoge lob. Widuch kopt de bal weg. Böröczi heeft problemen om de bal te vangen. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:4

20e minuut.
Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes passt de bal in één keer door. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:5

24e minuut.
Nəsirov geeft een lange en hoge pass. Böröczi heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. Lakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:6

26e minuut.
Lakos speelt de bal door. Merkoçi kopt de bal weg. Kohárszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:7

27e minuut.
Bérczy met een sublieme pass. Szocska is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Widuch passt de bal in één keer door. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:8

34e minuut.
Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch geeft een lange en hoge pass. Daar is Böröczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov met een sublieme pass. Widuch met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Boselli geeft de bal voor. Chatzimikes maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Ráthonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žeželj rent richting de bal. Žeželj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Žeželj rent richting de bal. Boselli probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Lakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lakos met een harde bal richting middenveld. Boselli kopt de bal weg. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes schiet op doel. Lakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Boselli kopt de bal weg. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:9

44e minuut.
Widuch probeert naar een medespeler te passen. Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lakos trapt de bal weg. Nəsirov kopt de bal weg. Chatzimikes is nu in balbezit. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Lakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 81%, AC Dömsöd 19%.
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:9

46e minuut.
Bérczy verovert de bal door een tackle van achteren. Bérczy met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Widuch probeert naar een medespeler te passen. Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Boselli passt de bal met de wreef. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:10

51e minuut.
Sütő bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli onderschept slim de pass. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:11

54e minuut.
Boselli geeft de bal voor. Böröczi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žeželj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chatzimikes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nəsirov passt de bal met de wreef. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes passt de bal met de wreef. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Lakos trapt de bal weg. Widuch kopt de bal weg. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ráthonyi is nu in balbezit. Boselli onderschept slim de pass. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli schiet op doel. Lakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:12

61e minuut.
Szocska met een sublieme pass. Bérczy heeft problemen om de bal te vangen. Bérczy passt de bal met de wreef. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sütő is nu in balbezit. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Lakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:13

70e minuut.
Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes passt de bal in één keer door. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sütő rent richting de bal. Widuch rent richting de bal. Widuch passt de bal met de wreef. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sambor probeert naar een medespeler te passen. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sütő is nu in balbezit. Žeželj verovert de bal door een tackle van achteren. Žeželj geeft een hoge lob. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Merkoçi verovert de bal door een tackle van achteren. Merkoçi geeft een hoge lob. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. Ráthonyi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sambor geeft een lange en hoge pass. Daar is Zsidai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli is nu in balbezit. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Widuch de bal. Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lakos trapt de bal weg van het doel. Widuch kopt de bal weg. Boselli is nu in balbezit. Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sambor kopt de bal weg. Ráthonyi is nu in balbezit. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Lakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:14

89e minuut.
Nəsirov speelt de bal door. Boselli is nu in balbezit. Boselli probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 88%, AC Dömsöd 12%.
Nagyér Fc - AC Dömsöd 0:14