Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dömsöd Nagyér Fc
misu Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 16.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Kohárszky rent richting de bal. Kohárszky passt de bal met de wreef. Inworp. Sambor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəsirov geeft een lange en hoge pass. Udvardy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 1:0

6e minuut.
Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsidai. Chatzimikes raakt geblesseerd tijdens het duel. Sambor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 2:0

10e minuut.
Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zsidai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli passt de bal in één keer door. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 3:0

12e minuut.
Merkoçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 4:0

13e minuut.
Szocska speelt de bal door. Klungelig pakt Bérczy de bal. Sütő rent richting de bal. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 5:0

15e minuut.
Sütő rent richting de bal. Sütő passt de bal zonder na te denken. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Boselli de bal. Sütő rent richting de bal. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Udvardy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 6:0

19e minuut.
Szocska probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bérczy de bal. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... Udvardy bokst de bal weg. Udvardy probeert naar een medespeler te passen. Widuch kopt de bal weg. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Widuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ... Udvardy bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Žeželj kopt de bal weg. Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Žeželj rent richting de bal. Boselli is nu in balbezit. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. Udvardy bokst de bal weg.

27e minuut.
Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Widuch rent richting de bal. Žeželj heeft problemen om de bal te vangen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chatzimikes passt de bal met de wreef. Sütő kan de bal niet met de borst controleren. Boselli is nu in balbezit. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Ráthonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Žeželj is nu in balbezit. Žeželj passt de bal met de wreef. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ráthonyi geeft een hoge lob. Inworp. Žeželj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sambor kopt de bal weg. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Udvardy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Chatzimikes is nu in balbezit. Zsidai begaat een overtreding. Zsidai krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Sütő rent richting de bal. Chatzimikes maakt een afschuwelijke overtreding. Chatzimikes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 19%, Nagyér Fc 81%.
AC Dömsöd - Nagyér Fc 6:0

48e minuut.
Boselli passt de bal in één keer door. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambor is nu in balbezit. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Žeželj kopt de bal weg. Widuch is nu in balbezit. Widuch passt de bal met de wreef. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ... Udvardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 7:0

56e minuut.
Szocska is nu in balbezit. Žeželj onderschept slim de pass. Žeželj geeft de bal voor. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 8:0

58e minuut.
Bérczy is nu in balbezit. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli passt de bal zonder na te denken. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Udvardy bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Böröczi rent richting de bal. Böröczi geeft een hoge lob. Inworp. Nəsirov met een snelle inworp. Boselli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 9:0

64e minuut.
Harangozó onderschept slim de pass. Widuch onderschept slim de pass. Widuch met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi geeft een hoge lob. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Merkoçi met een sublieme pass. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Merkoçi passt de bal met de wreef. Daar is Žeželj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žeželj probeert naar een medespeler te passen. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 10:0

74e minuut.
Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sambor rent richting de bal. Sambor met een sublieme pass. Zsidai rent richting de bal. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sambor verovert de bal door een tackle van achteren. Sambor met een sublieme pass. Widuch speelt de bal door. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Udvardy met een harde bal richting middenveld. Sambor kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov geeft een hoge lob. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 11:0

82e minuut.
Bérczy speelt de bal door. Szocska rent richting de bal. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Udvardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 12:0

86e minuut.
Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 13:0

87e minuut.
Bérczy rent richting de bal. Bérczy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sütő de bal. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 14:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boselli is nu in balbezit. Boselli geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Nagyér Fc 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 18%, Nagyér Fc 82%.
AC Dömsöd - Nagyér Fc 15:0