Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Football Team Kenyér Fc
442 - ??? Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten average
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Forgács geeft de bal voor. Klungelig pakt Gajer de bal. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel. Révay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Kenyér Fc 1:0

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Høiseth de bal onder controle te krijgen. Kürtös rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Høiseth. Høiseth krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Déri passt de bal met de wreef. Boschetti is nu in balbezit. Boschetti passt de bal in één keer door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sorbian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amalberto de bal. Sallói rent richting de bal. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sorbian met een sublieme pass. Forgács speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Kenyér Fc 2:0

34e minuut.
Keindl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Høiseth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürtös. Kürtös krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 25%, Kenyér Fc 75%.
Stoke Football Team - Kenyér Fc 2:0

46e minuut.
Bolgár passt de bal in één keer door. Sallói is nu in balbezit. Sallói passt de bal zonder na te denken. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Boschetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschetti speelt de bal door. Vlaicu met een sublieme pass. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Kenyér Fc 3:0

58e minuut.
Viano rent richting de bal. Bocsa onderschept slim de pass. Vlaicu maakt een afschuwelijke overtreding. Vlaicu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Boschetti geeft de bal voor. Révay speelt de bal door. Sorbian kopt de bal weg. Forgács is nu in balbezit. Forgács geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Bocsa de bal. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Høiseth geeft een lange en hoge pass. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian geeft de bal voor. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Kenyér Fc 4:0

77e minuut.
Déri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vulpe komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Viano met een sublieme pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu speelt de bal door. Daar is Amalberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Révay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boschetti neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amalberto is nu in balbezit. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Gajer rent richting de bal. Gajer geeft een lange en hoge pass. Kolaycı kopt de bal weg. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Kenyér Fc 5:0

90e minuut.
Boschetti rent richting de bal. Boschetti passt de bal in één keer door. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Göncz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boschetti neemt de hoekschop. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Kenyér Fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 22%, Kenyér Fc 78%.
Stoke Football Team - Kenyér Fc 6:0