Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Football Team Nagyér Fc
442 - ??? Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 16.1
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
solid Verdedigen hopeless


5e minuut.
Urbányi kopt de bal weg. Forgács is nu in balbezit. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Amalberto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ráthonyi rent richting de bal. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Amalberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Forgács is nu in balbezit. Sorbian rent richting de bal. Forgács rent richting de bal. Sorbian geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Høiseth de bal. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaicu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian geeft een hoge lob. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vlaicu kopt de bal weg. Déri probeert naar een medespeler te passen. Amalberto rent richting de bal. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Udvardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Böröczi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 25%, Nagyér Fc 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stoke Football Team - Nagyér Fc 0:0

52e minuut.
Forgács met de inworp. Sorbian probeert de bal met de borst te controleren. Sorbian geeft de bal voor. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Déri speelt de bal door. Ráthonyi is nu in balbezit. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Nagyér Fc 1:0

62e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Déri rent richting de bal. Déri passt de bal zonder na te denken. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Nagyér Fc 2:0

67e minuut.
Ráthonyi is nu in balbezit. Ráthonyi geeft een lange en hoge pass. Høiseth geeft een lange en hoge pass. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Sorbian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Déri met een sublieme pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Høiseth speelt de bal door. Sorbian is nu in balbezit. Ráthonyi is nu in balbezit. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kolaycı geeft een hoge lob. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsidai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amalberto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amalberto kan niet meer verder spelen. Widłak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Déri rent richting de bal. Déri passt de bal in één keer door. Widłak is nu in balbezit. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı passt de bal met de wreef. Boschetti speelt de bal door. Sorbian rent richting de bal. Sorbian probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 27%, Nagyér Fc 73%.
Stoke Football Team - Nagyér Fc 2:0