Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagyér Fc Stoke Football Team
Normal Tactiek 442 - ???
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 38.6
waardeloos Schieten goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Szocska speelt de bal door. Bérczy heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Déri rent richting de bal. Déri geeft een lange en hoge pass. Udvardy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto passt de bal zonder na te denken. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:1

7e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Sorbian met een sublieme pass. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Böröczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Udvardy met een sublieme pass. Forgács rent richting de bal. Forgács geeft de bal voor. Amalberto krijgt zijn hoofd ertegen. Udvardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hegyeshalmi de bal. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel. Udvardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı speelt de bal door. Amalberto rent richting de bal. Déri is nu in balbezit. Déri speelt de bal door. Paal! Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:2

21e minuut.
Boschetti passt de bal zonder na te denken. Forgács is nu in balbezit. Forgács geeft de bal voor. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:3

24e minuut.
Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaycı probeert naar een medespeler te passen. Sorbian rent richting de bal. Sorbian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Klungelig pakt Amalberto de bal. Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Forgács onderschept slim de pass. Forgács geeft de bal voor. Urbányi probeert de bal aan de voet te houden. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:4

42e minuut.
Zsidai rent richting de bal. Boschetti onderschept slim de pass. Boschetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Urbányi de bal. Forgács geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Amalberto de bal. Sorbian rent richting de bal. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 76%, Stoke Football Team 24%.
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:5

47e minuut.
Forgács is nu in balbezit. Forgács geeft een hoge lob. Böröczi controleert de bal met de borst. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Böröczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udvardy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel. Udvardy bokst de bal weg.

48e minuut.
Hegyeshalmi kan de bal niet met de borst controleren. Amalberto is nu in balbezit. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel. Udvardy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:6

50e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács passt de bal in één keer door. Sorbian rent richting de bal. Sorbian geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Makridis is nu in balbezit. Makridis passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Szocska de bal onder controle te krijgen. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Viano geeft de bal voor. Hegyeshalmi heeft problemen om de bal te vangen. Böröczi is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Udvardy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:7

66e minuut.
Déri geeft een hoge lob. Hegyeshalmi rent richting de bal. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:8

71e minuut.
Forgács probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal in één keer door. Déri rent richting de bal. Déri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Boschetti geeft een lange en hoge pass. Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian rent richting de bal. Sorbian schiet op doel. Udvardy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Boschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohárszky probeert naar een medespeler te passen. Boschetti met een sublieme pass. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 80%, Stoke Football Team 20%.
Nagyér Fc - Stoke Football Team 0:9