Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dömsöd Kenyér Fc
misu Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.7
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Sallói is nu in balbezit. Met opzet legt Chatzimikes zijn tegenspeler op de grond. Chatzimikes krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Göncz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žeželj neemt de hoekschop. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Widuch met een sublieme pass. Boselli probeert naar een medespeler te passen. Sallói is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Boselli is nu in balbezit. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Göncz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

21e minuut.
Kürtös geeft een hoge lob. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Kenyér Fc 1:0

25e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes passt de bal in één keer door. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gajer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəsirov neemt de hoekschop. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žeželj is nu in balbezit. Žeželj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nəsirov geeft een hoge lob. Boselli kopt de bal weg. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Révay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Kenyér Fc 2:0

36e minuut.
Gulyás heeft problemen om de bal te vangen. Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Révay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Žeželj met een snelle inworp. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Göncz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel. Göncz met een sublieme pass. Žeželj is nu in balbezit. Žeželj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 28%, Kenyér Fc 72%.
AC Dömsöd - Kenyér Fc 2:0

49e minuut.
Boselli draait met de bal, schiet en ... Göncz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nəsirov zal de hoekschop nemen. Chatzimikes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Kenyér Fc 3:0

51e minuut.
Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov geeft een lange en hoge pass. Göncz heeft problemen om de bal te vangen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Widuch onderschept slim de pass. Widuch geeft een lange en hoge pass. Kőfejtő heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Révay bokst de bal weg.

56e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes rent richting de bal. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Révay met een harde bal richting middenveld. Žeželj kopt de bal weg. Chatzimikes is nu in balbezit. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Boselli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gajer de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žeželj zal de hoekschop nemen. Chatzimikes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Kenyér Fc 4:0

60e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Boselli is nu in balbezit. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kürtös met een snelle inworp. Gulyás is nu in balbezit. Boselli onderschept slim de pass. Boselli schiet op doel. Révay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Kenyér Fc 5:0

66e minuut.
Widuch passt de bal in één keer door. Boselli rent richting de bal. Boselli probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Boselli heeft problemen om de bal te vangen. Göncz rent richting de bal. Chatzimikes onderschept slim de pass. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Kenyér Fc 6:0

78e minuut.
Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal in één keer door. Sambor probeert naar een medespeler te passen. Widuch geeft een hoge lob. Chatzimikes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes probeert naar een medespeler te passen. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... Révay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Kenyér Fc 7:0

82e minuut.
Bacanović rent richting de bal. Bacanović passt de bal met de wreef. Widuch geeft een hoge lob. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Révay trapt de bal weg. Nəsirov kopt de bal weg. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Révay trapt de bal weg van het doel. Widuch kopt de bal weg. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Révay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 18%, Kenyér Fc 82%.
AC Dömsöd - Kenyér Fc 7:0