Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sándor Akadémia FC Bátorkatona SC
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 28.2
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


25e minuut.
Joób rent richting de bal. Joób speelt de bal door. Csirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász onderschept slim de pass. Madarász schiet op doel. Mesterházy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madarász rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 0:1

29e minuut.
Szilasi met de inworp. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász met een sublieme pass. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász met een sublieme pass. Bláthy rent richting de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 0:2

39e minuut.
Szilasi geeft een lange en hoge pass. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Máj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Máj krijgt een gele kaart. Bláthy raakt geblesseerd tijdens het duel. Rohonczy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sándor Akadémia FC 62%, Bátorkatona SC 38%.
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 0:3

49e minuut.
Rigó is nu in balbezit. Joób onderschept slim de pass. Joób passt de bal zonder na te denken. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász draait met de bal, schiet en ... Mesterházy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kollár speelt de bal door. Révay rent richting de bal. Révay passt de bal met de wreef. Kolbász bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koller met de inworp. Kolbász rent richting de bal. Kolbász speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 1:3

79e minuut.
Rohonczy rent richting de bal. Rohonczy probeert naar een medespeler te passen. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 1:4

81e minuut.
Rohonczy is nu in balbezit. Rigó onderschept slim de pass. Rigó passt de bal in één keer door. Maros is nu in balbezit. Maros geeft een lange en hoge pass. Mesterházy bokst de bal weg.

85e minuut.
Joób geeft een lange en hoge pass. Csirik rent richting de bal. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász draait met de bal, schiet en ... Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sándor Akadémia FC 73%, Bátorkatona SC 27%.
Sándor Akadémia FC - Bátorkatona SC 1:5