Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebek Szegedi Vízmű Se
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 15.2
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Tornyi met een sublieme pass. Klárik heeft problemen om de bal te vangen. Klárik geeft de bal voor. Bakó is nu in balbezit. Bakó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bara verovert de bal door een tackle van achteren. Bara passt de bal in één keer door. Bakó is nu in balbezit. Knézy is nu in balbezit. Knézy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bara rent richting de bal. Bara geeft de bal voor. Teller kopt de bal weg. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Szegedi Vízmű Se 1:0

25e minuut.
Boncz onderschept slim de pass. Bara onderschept slim de pass. Bara passt de bal met de wreef. Bakó is nu in balbezit. Bakó schiet op doel. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kaulics is nu in balbezit. Orth onderschept slim de pass. Kaulics rent richting de bal. Orth onderschept slim de pass. Orth probeert naar een medespeler te passen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Martz geeft de bal voor. Kajli rent richting de bal. Bakó onderschept slim de pass. Bakó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Szegedi Vízmű Se 2:0

36e minuut.
Martz met een sublieme pass. Bara probeert naar een medespeler te passen. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó schiet op doel. Balaskó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi probeert naar een medespeler te passen. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó schiet op doel. Balaskó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Szegedi Vízmű Se 3:0

42e minuut.
Orth speelt de bal door. Teller probeert naar een medespeler te passen. Kajli rent richting de bal. Bakó onderschept slim de pass. Bakó schiet op doel. Paal! Daar is Bakó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 37%, Szegedi Vízmű Se 63%.
Ebek - Szegedi Vízmű Se 3:0

47e minuut.
Klárik met een sublieme pass. Hunya met een sublieme pass. Klungelig pakt Knézy de bal. Knézy haalt uit met een fantastische trap. Balaskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Szegedi Vízmű Se 4:0

48e minuut.
Bara verovert de bal door een tackle van achteren. Kanyó rent richting de bal. Kanyó passt de bal met de wreef. Bakó rent richting de bal. Bakó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kanyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bara verovert de bal door een tackle van achteren. Bara probeert naar een medespeler te passen. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Szegedi Vízmű Se 5:0

57e minuut.
Bara rent richting de bal. Bakó is nu in balbezit. Hunya is nu in balbezit. Bakó is nu in balbezit. Bakó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balaskó bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Bara is nu in balbezit. Knézy rent richting de bal. Bakó rent richting de bal. Knézy is nu in balbezit. Knézy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kolonics passt de bal zonder na te denken. Hunya speelt de bal door. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy is nu in balbezit. Knézy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kanyó rent richting de bal. Szerencsi onderschept slim de pass. Szerencsi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakó de bal. Bakó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szerencsi passt de bal zonder na te denken. Hunya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakó de bal. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 36%, Szegedi Vízmű Se 64%.
Ebek - Szegedi Vízmű Se 5:0