Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenyér Fc Bátorkatona SC
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 23.9
matig Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Rohonczy is nu in balbezit. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás passt de bal zonder na te denken. Bolgár rent richting de bal. Bolgár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sallói is nu in balbezit. Perényi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sallói. Sallói krijgt een gele kaart. Perényi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Perényi kan niet meer verder spelen. Kádár komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Vecsei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kürtös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocsa geeft een hoge lob. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Szolnoki kopt de bal weg. Gulyás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rohonczy is nu in balbezit. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Bátorkatona SC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenyér Fc 52%, Bátorkatona SC 48%.
Kenyér Fc - Bátorkatona SC 0:1

80e minuut.
Vecsei speelt de bal door. Joób is nu in balbezit. Joób passt de bal in één keer door. Bláthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bláthy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Bátorkatona SC 0:2

83e minuut.
Sallói rent richting de bal. Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy passt de bal zonder na te denken. Bláthy rent richting de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenyér Fc 71%, Bátorkatona SC 29%.
Kenyér Fc - Bátorkatona SC 0:2