Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dömsöd Sándor Akadémia FC
misu Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Merkoçi onderschept slim de pass. Merkoçi geeft een lange en hoge pass. Csirik heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 1:0

2e minuut.
Kölcsey probeert naar een medespeler te passen. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Csirik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 2:0

6e minuut.
Widuch geeft een hoge lob. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máj is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Révay is nu in balbezit. Bacanović is nu in balbezit. Bacanović geeft de bal voor. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 3:0

15e minuut.
Doeltrap. Mesterházy trapt de bal weg van het doel. Boselli kopt de bal weg. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 4:0

20e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Widuch is nu in balbezit. Widuch passt de bal met de wreef. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Laborcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 5:0

21e minuut.
Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger maakt een afschuwelijke overtreding. Preisinger krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bacanović rent richting de bal. Bacanović speelt de bal door. Widuch met een sublieme pass. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Widuch passt de bal met de wreef. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Csirik controleert de bal met de borst. Chatzimikes rent richting de bal. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel. Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 6:0

29e minuut.
Ráth passt de bal met de wreef. Máj is nu in balbezit. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 7:0

33e minuut.
Daar is Rigó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Merkoçi probeert naar een medespeler te passen. Máj bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes schiet op doel. Mesterházy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 8:0

36e minuut.
Widuch rent richting de bal. Widuch probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes schiet op doel. Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 9:0

40e minuut.
Merkoçi speelt de bal door. Bacanović is nu in balbezit. Bacanović geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 10:0

44e minuut.
Sambor kopt de bal weg. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Rigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 30%, Sándor Akadémia FC 70%.
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 10:0

50e minuut.
Sambor passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes probeert naar een medespeler te passen. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Laborcz de bal. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 11:0

53e minuut.
Kamilov speelt de bal door. Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 12:0

55e minuut.
Sambor speelt de bal door. Boselli is nu in balbezit. Csirik rent richting de bal. Boselli onderschept slim de pass. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 13:0

61e minuut.
Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli geeft een hoge lob. Csirik rent richting de bal. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Rigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kollár probeert naar een medespeler te passen. Sambor rent richting de bal. Sambor passt de bal in één keer door. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 14:0

67e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborcz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laborcz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Chatzimikes probeert de bal met de borst te controleren. Mesterházy speelt de bal door. Nəsirov kopt de bal weg. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 15:0

78e minuut.
Widuch passt de bal zonder na te denken. Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor passt de bal in één keer door. Boselli is nu in balbezit. Boselli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 16:0

80e minuut.
Máj met een sublieme pass. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy bokst de bal weg. Csirik rent richting de bal. Csirik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žeželj met de inworp. Boselli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Boselli geeft een hoge lob. Mesterházy probeert naar een medespeler te passen. Widuch met een sublieme pass. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 17:0

86e minuut.
Kölcsey met een sublieme pass. Preisinger heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes schiet op doel. Laborcz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor met een sublieme pass. Boselli is nu in balbezit. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 18:0

90e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 16%, Sándor Akadémia FC 84%.
AC Dömsöd - Sándor Akadémia FC 19:0