Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Football Team Szegedi Vízmű Se
442 - ??? Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 16.7
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Sorbian de bal. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Boschetti geeft de bal voor. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Szegedi Vízmű Se 1:0

4e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri probeert naar een medespeler te passen. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Szegedi Vízmű Se 2:0

6e minuut.
Boncz onderschept slim de pass. Déri verovert de bal door een tackle van achteren. Déri probeert naar een medespeler te passen. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Tüske de bal. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian passt de bal in één keer door. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Forgács is nu in balbezit. Forgács passt de bal met de wreef. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Szegedi Vízmű Se 3:0

13e minuut.
Gosztola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tüske controleert de bal met de borst. Déri geeft de bal voor. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaycı geeft de bal voor. Amalberto maakt een snoekduik en kopt de bal. Balaskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Szegedi Vízmű Se 4:0

31e minuut.
Boschetti met een sublieme pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto rent richting de bal. Déri geeft een lange en hoge pass. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 26%, Szegedi Vízmű Se 74%.
Stoke Football Team - Szegedi Vízmű Se 4:0

68e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Déri is nu in balbezit. Déri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Déri rent richting de bal. Déri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Boncz speelt de bal door. Boschetti rent richting de bal. Boschetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Sorbian de bal. Sorbian maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Boncz is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Déri rent richting de bal. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Forgács probeert naar een medespeler te passen. Kajli rent richting de bal. Sorbian onderschept slim de pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 20%, Szegedi Vízmű Se 80%.
Stoke Football Team - Szegedi Vízmű Se 4:0