Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagyér Fc Bátorkatona SC
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 26.6
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


8e minuut.
Maros verovert de bal door een tackle van achteren. Maros met een sublieme pass. Kohárszky is nu in balbezit. Bláthy onderschept slim de pass. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szilasi met de inworp. Sütő is nu in balbezit. Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy geeft de bal voor. Bláthy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Bátorkatona SC 0:1

13e minuut.
Szocska probeert naar een medespeler te passen. Bérczy is nu in balbezit. Madarász onderschept slim de pass. Madarász draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Bátorkatona SC 0:2

22e minuut.
Szolnoki passt de bal met de wreef. Zsidai is nu in balbezit. Met opzet legt Bláthy zijn tegenspeler op de grond. Bláthy krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Joób met een sublieme pass. Rohonczy rent richting de bal. Rohonczy passt de bal in één keer door. Bláthy rent richting de bal. Bláthy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maros verovert de bal door een tackle van achteren. Maros passt de bal met de wreef. Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohonczy passt de bal met de wreef. Szilasi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bláthy de bal. Bláthy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sütő bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász onderschept slim de pass. Madarász met een sublieme pass. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zsidai rent richting de bal. Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy speelt de bal door. Bláthy rent richting de bal. Bláthy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 62%, Bátorkatona SC 38%.
Nagyér Fc - Bátorkatona SC 0:2

55e minuut.
Sütő met een sublieme pass. Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei met een sublieme pass. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Urbányi passt de bal zonder na te denken. Harangozó is nu in balbezit. Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi geeft de bal voor. Bláthy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Bátorkatona SC 0:3

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Ráthonyi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szilasi neemt de hoekschop. Bláthy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Bátorkatona SC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 72%, Bátorkatona SC 28%.
Nagyér Fc - Bátorkatona SC 0:4