Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Football Team Sándor Akadémia FC
442 - ??? Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Amalberto passt de bal zonder na te denken. Daar is Csirik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 1:0

8e minuut.
Boschetti probeert naar een medespeler te passen. Déri met een sublieme pass. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel. Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Sorbian passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amalberto de bal. Rigó is nu in balbezit. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ráth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boschetti met de inworp. Déri geeft de bal voor. Sorbian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 2:0

29e minuut.
Déri onderschept slim de pass. Déri met een sublieme pass. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel. Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri is nu in balbezit. Déri haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Laborcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Forgács passt de bal met de wreef. Déri geeft de bal voor. Laborcz is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto schiet op doel. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 3:0

43e minuut.
Kollár rent richting de bal. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian geeft de bal voor. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Mesterházy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Preisinger is nu in balbezit. Déri onderschept slim de pass. Déri met een sublieme pass. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 36%, Sándor Akadémia FC 64%.
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 4:0

47e minuut.
Sorbian geeft een hoge lob. Boschetti is nu in balbezit. Boschetti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amalberto de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 5:0

50e minuut.
Høiseth kopt de bal weg. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Rigó is nu in balbezit. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Mesterházy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 6:0

55e minuut.
Mesterházy met een harde bal richting middenveld. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu passt de bal met de wreef. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rigó speelt de bal door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal met de wreef. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Høiseth kopt de bal weg. Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács met een sublieme pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 7:0

70e minuut.
Amalberto is nu in balbezit. Sorbian is nu in balbezit. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 8:0

78e minuut.
Amalberto rent richting de bal. Amalberto geeft een hoge lob. Déri controleert de bal met de borst. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Mesterházy trapt de bal weg. Forgács kopt de bal weg. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 9:0

84e minuut.
Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Amalberto rent richting de bal. Amalberto passt de bal in één keer door. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 10:0

88e minuut.
Amalberto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Widłak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 16%, Sándor Akadémia FC 84%.
Stoke Football Team - Sándor Akadémia FC 10:0