Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dömsöd Szegedi Vízmű Se
misu Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 16.2
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Widuch met een sublieme pass. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Nəsirov de bal. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 1:0

7e minuut.
Csankó met een sublieme pass. Klungelig pakt Gyurina de bal. Gyurina passt de bal met de wreef. Boselli rent richting de bal. Boselli geeft een hoge lob. Balaskó bokst de bal weg.

12e minuut.
Boselli passt de bal met de wreef. Bacanović speelt de bal door. Widuch met een sublieme pass. Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nəsirov passt de bal met de wreef. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes probeert naar een medespeler te passen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 2:0

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balaskó trapt de bal weg van het doel. Widuch kopt de bal weg. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes speelt de bal door. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Boselli rent richting de bal. Tüske is nu in balbezit. Boselli onderschept slim de pass. Boselli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gosztola de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 3:0

23e minuut.
Sambor met een sublieme pass. Daar is Nəsirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Boselli kan de bal niet met de borst controleren. Boselli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Balaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sambor speelt de bal door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 4:0

29e minuut.
Stohl rent richting de bal. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli geeft een hoge lob. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 5:0

33e minuut.
Orth verovert de bal door een tackle van achteren. Merkoçi onderschept slim de pass. Merkoçi probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch geeft de bal voor. Boselli kopt de bal weg. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kajli de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Žeželj rent richting de bal. Žeželj passt de bal zonder na te denken. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 6:0

41e minuut.
Boncz is nu in balbezit. Merkoçi verovert de bal door een tackle van achteren. Merkoçi passt de bal in één keer door. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 26%, Szegedi Vízmű Se 74%.
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 7:0

46e minuut.
Gyurina speelt de bal door. Csankó heeft problemen om de bal te vangen. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balaskó trapt de bal weg. Žeželj kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 8:0

48e minuut.
Widuch passt de bal met de wreef. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 9:0

51e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Gosztola is nu in balbezit. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 10:0

55e minuut.
Sambor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Widuch probeert naar een medespeler te passen. Boselli rent richting de bal. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Chatzimikes kopt de bal weg. Chatzimikes is nu in balbezit. Kajli onderschept slim de pass. Boselli onderschept slim de pass. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 11:0

68e minuut.
Boselli kopt de bal weg. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov geeft een lange en hoge pass. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Balaskó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 12:0

71e minuut.
Boselli rent richting de bal. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Balaskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 13:0

75e minuut.
Sambor met een sublieme pass. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Widuch verovert de bal door een tackle van achteren. Widuch passt de bal met de wreef. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 14:0

82e minuut.
Widuch speelt de bal door. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli met een sublieme pass. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nəsirov met een snelle inworp. Sambor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 15:0

89e minuut.
Boncz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merkoçi met de inworp. Klungelig pakt Nəsirov de bal. Nəsirov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dömsöd 21%, Szegedi Vízmű Se 79%.
AC Dömsöd - Szegedi Vízmű Se 15:0