Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbacs Traktors Weekend Warriors
Copy Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Istrate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Illés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Müller heeft problemen om de bal te vangen. Ruprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruprecht met een sublieme pass. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Losonczi probeert de bal met de borst te controleren. Ruprecht is nu in balbezit. Losonczi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Losonczi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Weisz geeft de bal voor. Fraire speelt de bal door. Losonczi kopt de bal weg. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - Weekend Warriors 0:1

22e minuut.
Istrate probeert naar een medespeler te passen. Wrottesley rent richting de bal. Wrottesley speelt de bal door. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weisz met een snelle inworp. Müller geeft de bal voor. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - Weekend Warriors 0:2

33e minuut.
Illés is nu in balbezit. Illés geeft de bal voor. Klungelig pakt Hahn de bal. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Fraire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Višňovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Müller heeft problemen om de bal te vangen. Müller met een sublieme pass. Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 61%, Weekend Warriors 39%.
Barbacs Traktors - Weekend Warriors 0:2

64e minuut.
Višňovský onderschept slim de pass. Višňovský met een sublieme pass. Weisz probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fraire trapt de bal weg. Losonczi rent richting de bal. Losonczi probeert naar een medespeler te passen. Weisz rent richting de bal. Weisz geeft een hoge lob. Fraire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Illés rent richting de bal. Illés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - Weekend Warriors 0:3

69e minuut.
Istrate onderschept slim de pass. Istrate geeft een hoge lob. Obšil kopt de bal weg. Wrottesley is nu in balbezit. Wrottesley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lenkei trapt de bal weg van het doel. Yankvleufu kan de bal niet met de borst controleren. Yankvleufu met een sublieme pass. Daar is Obšil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obšil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Várallyay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Višňovský met de inworp. Wrottesley rent richting de bal. Wrottesley draait met de bal, schiet en ... Lenkei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Müller passt de bal met de wreef. Višňovský rent richting de bal. Met opzet legt Illés zijn tegenspeler op de grond. Illés krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Inworp. Istrate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruprecht controleert de bal met de borst. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fraire met een harde bal richting middenveld. Losonczi kopt de bal weg. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roată de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 57%, Weekend Warriors 43%.
Barbacs Traktors - Weekend Warriors 0:3