Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLD FC milan barca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Stoszek passt de bal in één keer door. Mocsáry is nu in balbezit. Mocsáry passt de bal zonder na te denken. Szóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - milan barca 0:1

11e minuut.
Stoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Stoszek geeft de bal voor. Daar is Volenszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Joób is nu in balbezit. Joób geeft de bal voor. Stoszek probeert de bal aan de voet te houden. Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ordódy is nu in balbezit. Ordódy met een sublieme pass. Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOLD FC - milan barca 1:1

22e minuut.
Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Ordódy is nu in balbezit. Koszta maakt een afschuwelijke overtreding. Koszta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán onderschept slim de pass. Bogdán speelt de bal door. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik haalt uit met een fantastische trap. Csollány bokst de bal weg.

40e minuut.
Volenszki speelt de bal door. Joób is nu in balbezit. Met opzet legt Cseke zijn tegenspeler op de grond. Cseke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 43%, milan barca 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOLD FC - milan barca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 53%, milan barca 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOLD FC - milan barca 1:1