Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamandia FC Weekend Warriors
erdekes Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten average
weak Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Illés probeert naar een medespeler te passen. Czéh rent richting de bal. Müller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Müller krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Müller speelt de bal door. Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Városi de bal onder controle te krijgen. Losonczi rent richting de bal. Losonczi met een sublieme pass. Zádori rent richting de bal. Zádori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Weisz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brosch kopt de bal weg. Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Littomericzky met een sublieme pass. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári geeft een hoge lob. Zádori is nu in balbezit. Zádori schiet op doel. Lenkei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 50%, Weekend Warriors 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamandia FC - Weekend Warriors 0:0

47e minuut.
Karácsonyi passt de bal zonder na te denken. Bártfai speelt de bal door. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Lenkei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Weekend Warriors 1:0

49e minuut.
Penoff geeft een hoge lob. Zádori kan de bal niet met de borst controleren. Zádori speelt de bal door. Szabados rent richting de bal. Szabados draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Weisz speelt de bal door. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller is nu in balbezit. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Penoff met een sublieme pass. Zádori rent richting de bal. Lugosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zádori raakt geblesseerd tijdens het duel. Moór neemt de penalty, wat een uithaal! Lenkei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Czéh speelt de bal door. Városi is nu in balbezit. Szabados tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szabados krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Losonczi passt de bal zonder na te denken. Városi rent richting de bal. Városi geeft een lange en hoge pass. Müller heeft problemen om de bal te vangen. Müller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Marosvári onderschept slim de pass. Marosvári geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zádori de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szirtesi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weisz met de inworp. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 32%, Weekend Warriors 68%.
Lamandia FC - Weekend Warriors 1:0