Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budapesti Szolnok GOLD FC
4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Grelecki passt de bal zonder na te denken. Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubas passt de bal met de wreef. Zsembery rent richting de bal. Zsembery schiet op doel. Laborcz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ordódy is nu in balbezit. Syväoja verovert de bal door een tackle van achteren. Syväoja met een sublieme pass. Athanasiadis rent richting de bal. Athanasiadis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martín Pastor is nu in balbezit. Martín Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - GOLD FC 1:0

17e minuut.
Tormet passt de bal met de wreef. Dubas rent richting de bal. Dubas met een sublieme pass. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. Laborcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Csányi rent richting de bal. Martín Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Pastor probeert naar een medespeler te passen. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. Laborcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - GOLD FC 2:0

39e minuut.
Kolonics passt de bal in één keer door. Daar is Dubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubas geeft een lange en hoge pass. Zsembery maakt een snoekduik en kopt de bal. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - GOLD FC 3:0

43e minuut.
Martín Pastor rent richting de bal. Gabb rent richting de bal. Gabb probeert naar een medespeler te passen. Zsembery rent richting de bal. Zsembery draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 32%, GOLD FC 68%.
Budapesti Szolnok - GOLD FC 3:0

46e minuut.
Zsembery passt de bal in één keer door. Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dubas de bal. Dubas geeft de bal voor. Zsembery krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - GOLD FC 4:0

50e minuut.
Volenszki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Athanasiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery geeft de bal voor. Laborcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Martín Pastor rent richting de bal. Dubas rent richting de bal. Dubas geeft de bal voor. Zsembery springt en kopt de bal. Paal!

56e minuut.
Tormet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormet passt de bal met de wreef. Dubas probeert de bal aan de voet te houden. Dubas probeert naar een medespeler te passen. Zsembery rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - GOLD FC 5:0

60e minuut.
Athanasiadis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bánki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Jávor met een snelle inworp. Ordódy is nu in balbezit. Tormet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tormet krijgt een gele kaart. Ordódy raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordódy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Füri trapt de bal weg van het doel. Bánki heeft problemen om de bal te vangen. Bánki geeft de bal voor. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. Laborcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 32%, GOLD FC 68%.
Budapesti Szolnok - GOLD FC 5:0