Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weekend Warriors GOLD FC
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Városi geeft de bal voor. Weisz met een sublieme pass. Daar is Volenszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Müller kopt de bal weg. Déry rent richting de bal. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Ordódy de bal. Brosch rent richting de bal. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller geeft de bal voor. Littomericzky krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Losonczi kopt de bal weg. Klungelig pakt Brecska de bal. Littomericzky rent richting de bal. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Illés kopt de bal weg. Müller is nu in balbezit. Volenszki rent richting de bal. Müller onderschept slim de pass. Müller haalt uit met een fantastische trap. Majoros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Déry heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 2:0

16e minuut.
Brecska onderschept slim de pass. Ordódy rent richting de bal. Müller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Müller krijgt een gele kaart. Ordódy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Volenszki is nu in balbezit. Volenszki geeft een lange en hoge pass. Cseke kan de bal niet met de borst controleren. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cseke de bal. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky schiet op doel. Klungelig pakt Déry de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Brosch rent richting de bal. Brosch met een sublieme pass. Volenszki met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majoros met een sublieme pass. Losonczi kopt de bal weg. Littomericzky rent richting de bal. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. Majoros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 3:0

38e minuut.
Babolcsay passt de bal met de wreef. Illés rent richting de bal. Illés probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Losonczi kopt de bal weg. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Littomericzky heeft problemen om de bal te vangen. Müller is nu in balbezit. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Majoros trapt de bal weg van het doel. Illés kopt de bal weg. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap. Majoros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 25%, GOLD FC 75%.
Weekend Warriors - GOLD FC 4:0

47e minuut.
Losonczi probeert naar een medespeler te passen. Babolcsay is nu in balbezit. Babolcsay geeft een hoge lob. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Majoros bokst de bal weg.

55e minuut.
Müller probeert de bal aan de voet te houden. Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés met een sublieme pass. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Losonczi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brecska. Losonczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Losonczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weisz rent richting de bal. Weisz geeft een hoge lob. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 5:0

59e minuut.
Illés kopt de bal weg. Volenszki heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel. Majoros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 6:0

66e minuut.
Brosch met een sublieme pass. Városi geeft de bal voor. Littomericzky kopt de bal weg. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Weisz rent richting de bal. Weisz met een sublieme pass. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky schiet op doel. Majoros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 7:0

75e minuut.
Kuncze met een sublieme pass. Cseke met een sublieme pass. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Majoros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 8:0

83e minuut.
Losonczi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Müller de bal onder controle te krijgen. Littomericzky rent richting de bal. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Volenszki heeft problemen om de bal te vangen. Majoros probeert naar een medespeler te passen. Losonczi kopt de bal weg. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Babolcsay probeert de bal aan de voet te houden. Jávor is nu in balbezit. Babolcsay begaat een overtreding. Babolcsay krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Brecska kopt de bal weg. Városi probeert naar een medespeler te passen. Weisz met een sublieme pass. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Majoros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - GOLD FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 25%, GOLD FC 75%.
Weekend Warriors - GOLD FC 9:0