Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapolcafői SE Manchester United F.C. mufc
próba Tactiek qwe
38% Balbezit 62%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.6 gemiddelde waardering 44.4
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Klungelig pakt Aouate de bal. Aouate met een sublieme pass. Plutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aouate probeert de bal met de borst te controleren. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldtmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feldtmann krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Szován de bal. Plutko is nu in balbezit. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapolcafői SE - Manchester United F.C. mufc 0:1

13e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Aouate probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Moiraghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapolcafői SE - Manchester United F.C. mufc 0:2

24e minuut.
Hilă kopt de bal weg. Pomianowski geeft een hoge lob. Fitos heeft problemen om de bal te vangen. Ördekçioğlu is nu in balbezit. Ördekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapolcafői SE - Manchester United F.C. mufc 1:2

26e minuut.
Inworp. Sandoval met de inworp. De Sutter geeft een lange en hoge pass. Pomianowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Plutko rent richting de bal. Plutko geeft een lange en hoge pass. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapolcafői SE 53%, Manchester United F.C. mufc 47%.
Tapolcafői SE - Manchester United F.C. mufc 1:2

55e minuut.
Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Aouate rent richting de bal. Aouate geeft een lange en hoge pass. Plutko is nu in balbezit. Plutko haalt uit met een fantastische trap. Moiraghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Inworp. Plutko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pivotto met een sublieme pass. Feldtmann rent richting de bal. Feldtmann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jenőfi de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Plutko passt de bal met de wreef. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate speelt de bal door. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Plutko geeft een lange en hoge pass. Aouate is nu in balbezit. Aouate passt de bal met de wreef. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapolcafői SE - Manchester United F.C. mufc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapolcafői SE 56%, Manchester United F.C. mufc 44%.
Tapolcafői SE - Manchester United F.C. mufc 1:3