Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VaDaK SE Kvant FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zsebe haalt uit met een fantastische trap. Novák kopt de bal weg. Zsebe probeert de bal aan de voet te houden. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tiber probeert naar een medespeler te passen. Hudák is nu in balbezit. Zsebe verovert de bal door een tackle van achteren. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap. Krúdy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Kvant FC 0:1

14e minuut.
Hudák is nu in balbezit. Hudák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Csokonay de bal. Viczián is nu in balbezit. Viczián draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Tandori de bal onder controle te krijgen. Csokonay rent richting de bal. Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay verovert de bal door een tackle van achteren. Csokonay geeft een lange en hoge pass. Krúdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap. Krúdy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Makra geeft een hoge lob. Inworp. Somlai met de inworp. Zsebe rent richting de bal. Zsebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bujtor heeft problemen om de bal te vangen. Kovári is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bujtor. Kovári raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hudák met een snel genomen vrije trap. Bausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bausz probeert naar een medespeler te passen. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 62%, Kvant FC 38%.
VaDaK SE - Kvant FC 0:1

48e minuut.
Petróczi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hudák de bal. Tandori rent richting de bal. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Kvant FC 0:2

51e minuut.
Szegő bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián onderschept slim de pass. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián onderschept slim de pass. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pénzes met de inworp. Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovári verovert de bal door een tackle van achteren. Kovári geeft de bal voor. Viczián springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szegő probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálfy met een snelle inworp. Kovári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 51%, Kvant FC 49%.
VaDaK SE - Kvant FC 0:2