Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pátkai Torpedó JVSC
Normal Tactiek csak2
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Király met de inworp. Madaras is nu in balbezit. Madaras passt de bal met de wreef. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Révfi rent richting de bal. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent passt de bal met de wreef. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - JVSC 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madaras met de inworp. Osváth met een sublieme pass. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Király is nu in balbezit. Vólent onderschept slim de pass. Vólent passt de bal met de wreef. Révfi is nu in balbezit. Révfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Teremi rent richting de bal. Kispál rent richting de bal. Kispál speelt de bal door. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Király geeft een hoge lob. Madaras rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madaras zal de hoekschop nemen. Matić probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vólent rent richting de bal. Kispál speelt de bal door. Révfi is nu in balbezit. Révfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - JVSC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 66%, JVSC 34%.
Pátkai Torpedó - JVSC 0:2

50e minuut.
Lettrich rent richting de bal. Teremi verovert de bal door een tackle van achteren. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - JVSC 0:3

52e minuut.
Kispál rent richting de bal. Vólent is nu in balbezit. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Menyhárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta onderschept slim de pass. Miriuta met een sublieme pass. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Menyhárt speelt de bal door. Révfi rent richting de bal. Révfi passt de bal zonder na te denken. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Teremi controleert de bal met de borst. Teremi geeft een lange en hoge pass. Harkányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Révfi is nu in balbezit. Révfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - JVSC 0:4

85e minuut.
Teremi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eötvös. Teremi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balogh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Révfi is nu in balbezit. Révfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 77%, JVSC 23%.
Pátkai Torpedó - JVSC 0:4