Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Tapolcafői SE
5-2-3-új Tactiek próba
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
39.5 gemiddelde waardering 45.7
solid Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi geeft een lange en hoge pass. Burzawa controleert de bal met de borst. Hilă rent richting de bal. Hilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bayramlı rent richting de bal. Cheimonetos verovert de bal door een tackle van achteren. Cheimonetos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hilă de bal. Hilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bea Jauregi geeft een lange en hoge pass. Ördekçioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hilă de bal. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Tapolcafői SE 0:1

32e minuut.
Bayramlı met de inworp. Uzakatan is nu in balbezit. Tenev met een sublieme pass. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Rupała bokst de bal weg.

42e minuut.
Bea Jauregi heeft problemen om de bal te vangen. Uzakatan rent richting de bal. Uzakatan geeft een lange en hoge pass. Gassen rent richting de bal. Gassen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bayramlı is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bayramlı is nu in balbezit. Bayramlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus FC 1897 - Tapolcafői SE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 56%, Tapolcafői SE 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus FC 1897 - Tapolcafői SE 1:1

47e minuut.
Ördekçioğlu geeft een hoge lob. Daar is Hilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski draait met de bal, schiet en ... Rupała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Tapolcafői SE 1:2

48e minuut.
Sandoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter probeert naar een medespeler te passen. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu geeft de bal voor. Rupała bokst de bal weg.

56e minuut.
Bebis heeft problemen om de bal te vangen. Hilă rent richting de bal. Hilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pomianowski de bal onder controle te krijgen. Rupała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Tapolcafői SE 1:3

61e minuut.
Ciobotaru kopt de bal weg. Tenev rent richting de bal. Tenev passt de bal in één keer door. Daar is Gassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen haalt uit met een fantastische trap. Moiraghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Bea Jauregi geeft een lange en hoge pass. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Tenev is nu in balbezit. Tenev geeft een hoge lob. Gassen is nu in balbezit. Gassen haalt uit met een fantastische trap. Moiraghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 61%, Tapolcafői SE 39%.
Juventus FC 1897 - Tapolcafői SE 1:3