Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óbudai Légió FC Manchester United F.C. mufc
Sokker Tactiek qwe
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 41.4
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


10e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams probeert naar een medespeler te passen. Plutko met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Buday controleert de bal met de borst. Plutko is nu in balbezit. Buday schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plutko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Williams wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mitręga speelt de bal door. Somfai rent richting de bal. Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Major maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Manchester United F.C. mufc 0:1

20e minuut.
Árva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănciulescu. Árva raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordova zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Árva maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boella onderschept slim de pass. Boella probeert naar een medespeler te passen. Somfai is nu in balbezit. Mitręga onderschept slim de pass. Mitręga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 59%, Manchester United F.C. mufc 41%.
Óbudai Légió FC - Manchester United F.C. mufc 0:1

52e minuut.
Carciofoli passt de bal met de wreef. Cordova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Koszakow de bal onder controle te krijgen. Inworp. Szaniawski met een snelle inworp. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mitręga met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Somfai ... Strafschop! Somfai krijgt een gele kaart. Jenőfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jenőfi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Major probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Manchester United F.C. mufc 0:2

72e minuut.
Daar is Plutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutko probeert naar een medespeler te passen. Mitręga speelt de bal door. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Major bokst de bal weg.

77e minuut.
Major speelt de bal door. Mitręga kopt de bal weg. Klungelig pakt Somfai de bal. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 51%, Manchester United F.C. mufc 49%.
Óbudai Légió FC - Manchester United F.C. mufc 0:2