Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvant FC Pátkai Torpedó
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tandori rent richting de bal. Tomkovics is nu in balbezit. Lettrich verovert de bal door een tackle van achteren. Lettrich geeft een lange en hoge pass. Zsebe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Zsebe onderschept slim de pass. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsebe krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Veér kan de bal niet met de borst controleren. Csokonay rent richting de bal. Csokonay geeft de bal voor. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... Rubint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tandori rent richting de bal. Tandori passt de bal zonder na te denken. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe draait met de bal, schiet en ... Rubint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Tomkovics onderschept slim de pass. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Eötvös geeft een lange en hoge pass. Somorjai kopt de bal weg. Klungelig pakt Osváth de bal. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 41%, Pátkai Torpedó 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kvant FC - Pátkai Torpedó 0:0

52e minuut.
Madaras onderschept slim de pass. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth passt de bal in één keer door. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szegő is nu in balbezit. Osváth onderschept slim de pass. Osváth speelt de bal door. Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rubint met een harde bal richting middenveld. Osváth kopt de bal weg. Bán rent richting de bal. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Bujtor de bal onder controle te krijgen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér passt de bal met de wreef. Osváth is nu in balbezit. Osváth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Pátkai Torpedó 0:1

72e minuut.
Bujtor rent richting de bal. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Király maakt een afschuwelijke overtreding. Király krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bujtor kopt de bal weg. Zsebe heeft problemen om de bal te vangen. Zsebe met een sublieme pass. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kvant FC - Pátkai Torpedó 1:1

79e minuut.
Doeltrap. Bausz trapt de bal weg van het doel. Miriuta kopt de bal weg. Osváth is nu in balbezit. Osváth geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Harkányi rent richting de bal. Zsebe onderschept slim de pass. Zsebe probeert naar een medespeler te passen. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... Rubint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 37%, Pátkai Torpedó 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kvant FC - Pátkai Torpedó 1:1