Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United F.C. mufc Juventus FC 1897
qwe Tactiek 5-2-3-új
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Klungelig pakt Uzakatan de bal. Uzakatan geeft een hoge lob. Tenev rent richting de bal. Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pâslaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plutko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Juventus FC 1897 1:0

8e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Hâldan geeft de bal voor. Daar is Fitos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen is nu in balbezit. Gassen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szaniawski geeft de bal voor. Klungelig pakt Uzakatan de bal. Uzakatan geeft een hoge lob. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hâldan kopt de bal weg. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal met de wreef. Mitręga geeft een lange en hoge pass. Jenőfi krijgt zijn hoofd ertegen. Rupała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tenev kopt de bal weg. Pecev rent richting de bal. Stănciulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănciulescu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal in één keer door. Daar is Uzakatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzakatan geeft een hoge lob. Schoop bokst de bal weg.

25e minuut.
Plutko passt de bal zonder na te denken. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft de bal voor. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mitręga verovert de bal door een tackle van achteren. Mitręga speelt de bal door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Rupała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Juventus FC 1897 2:0

29e minuut.
Daar is Pecev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitręga verovert de bal door een tackle van achteren. Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev geeft de bal voor. Uzakatan kopt de bal weg. Gassen rent richting de bal. Gassen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga met een sublieme pass. Daar is Plutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Juventus FC 1897 3:0

42e minuut.
Rupała speelt de bal door. Uzakatan kopt de bal weg. Klungelig pakt Szaniawski de bal. Gassen rent richting de bal. Gassen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schoop bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 46%, Juventus FC 1897 54%.
Manchester United F.C. mufc - Juventus FC 1897 3:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plutko speelt de bal door. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Szaniawski geeft een lange en hoge pass. Mitręga kopt de bal weg. Daar is Liqinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liqinov. Jenőfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feldtmann wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. Inworp. Plutko met de inworp. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel. Rupała bokst de bal weg.

59e minuut.
Plutko passt de bal met de wreef. Mitręga heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bebis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feldtmann. Pecev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tenev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. Gassen rent richting de bal. Gassen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Juventus FC 1897 3:1

64e minuut.
Stănciulescu geeft een hoge lob. Burzawa is nu in balbezit. Mitręga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitręga krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mitręga controleert de bal met de borst. Mitręga geeft een hoge lob. Liqinov is nu in balbezit. Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Plutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Plutko met de inworp. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Rupała bokst de bal weg.

74e minuut.
Plutko passt de bal met de wreef. Mitręga rent richting de bal. Mitręga passt de bal zonder na te denken. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bebis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitręga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feldtmann probeert de bal met de borst te controleren. Feldtmann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Feldtmann speelt de bal door. Bebis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga maakt een afschuwelijke overtreding. Mitręga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 38%, Juventus FC 1897 62%.
Manchester United F.C. mufc - Juventus FC 1897 3:1