Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Manchester United F.C. mufc
5-2-3-új Tactiek qwe
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 43.6
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi onderschept slim de pass. Bebis rent richting de bal. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pecev zal de hoekschop nemen. Sîrbu maakt een snoekduik en kopt de bal. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Plutko is nu in balbezit. Plutko passt de bal zonder na te denken. Aouate speelt de bal door. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:1

17e minuut.
Aouate geeft een hoge lob. Bebis heeft problemen om de bal te vangen. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Plutko rent richting de bal. Plutko passt de bal zonder na te denken. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel. Rupała bokst de bal weg.

20e minuut.
Williams speelt de bal door. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate geeft een hoge lob. Jenőfi heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi schiet op doel. Rupała bokst de bal weg.

24e minuut.
Plutko geeft de bal voor. Daar is Liqinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plutko krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szaniawski met een sublieme pass. Aouate rent richting de bal. Aouate passt de bal met de wreef. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Rupała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:2

32e minuut.
Aouate passt de bal in één keer door. Plutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plutko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Williams wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aouate rent richting de bal. Bebis verovert de bal door een tackle van achteren. Feldtmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bebis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bebis kan niet meer verder spelen.

38e minuut.
Stănciulescu geeft een hoge lob. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Rupała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:3

41e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams geeft een lange en hoge pass. Daar is Aouate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 67%, Manchester United F.C. mufc 33%.
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:3

47e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liqinov de bal. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Plutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutko passt de bal in één keer door. Aouate speelt de bal door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rupała trapt de bal weg van het doel. Tenev kopt de bal weg. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Feldtmann geeft een lange en hoge pass. Plutko met een sublieme pass. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams geeft een lange en hoge pass. Jenőfi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Liqinov probeert naar een medespeler te passen. Feldtmann is nu in balbezit. Feldtmann probeert naar een medespeler te passen. Aouate rent richting de bal. Aouate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Aouate passt de bal met de wreef. Jenőfi heeft problemen om de bal te vangen. Burzawa rent richting de bal. Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szaniawski onderschept slim de pass. Szaniawski met een sublieme pass. Aouate rent richting de bal. Aouate geeft een lange en hoge pass. Jenőfi maakt een snoekduik en kopt de bal. Rupała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:4

65e minuut.
Plutko probeert naar een medespeler te passen. Aouate rent richting de bal. Aouate passt de bal in één keer door. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:5

71e minuut.
Feldtmann met een snelle inworp. Aouate rent richting de bal. Aouate passt de bal in één keer door. Plutko heeft problemen om de bal te vangen. Plutko schiet op doel. Rupała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldtmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aouate met een sublieme pass. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Plutko met een sublieme pass. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate rent richting de bal. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Williams passt de bal in één keer door. Liqinov is nu in balbezit. Plutko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aouate is nu in balbezit. Aouate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:6

85e minuut.
da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivotto is nu in balbezit. da Europa verovert de bal door een tackle van achteren. da Europa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schoop speelt de bal door. Plutko kopt de bal weg. Klungelig pakt Pâslaru de bal. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:7

89e minuut.
Williams met een sublieme pass. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal met de wreef. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel. Rupała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Williams met een snelle inworp. Plutko is nu in balbezit. Plutko passt de bal in één keer door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 66%, Manchester United F.C. mufc 34%.
Juventus FC 1897 - Manchester United F.C. mufc 0:7