Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapolcafői SE Óbudai Légió FC
próba Tactiek Sokker
34% Balbezit 66%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski schiet op doel. Major probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapolcafői SE - Óbudai Légió FC 1:0

32e minuut.
Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszakow raakt geblesseerd tijdens het duel. Árva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tapolcafői SE - Óbudai Légió FC 1:1

39e minuut.
Boella verovert de bal door een tackle van achteren. Boella speelt de bal door. Carciofoli rent richting de bal. Carciofoli geeft een hoge lob. Koszakow maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapolcafői SE 43%, Óbudai Légió FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tapolcafői SE - Óbudai Légió FC 1:1

46e minuut.
Sandoval passt de bal zonder na te denken. De Sutter rent richting de bal. De Sutter passt de bal in één keer door. Pomianowski heeft problemen om de bal te vangen. Pomianowski speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tapolcafői SE - Óbudai Légió FC 2:1

65e minuut.
Slepička passt de bal in één keer door. Cordova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordova passt de bal in één keer door. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel. Moiraghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tapolcafői SE - Óbudai Légió FC 2:2

77e minuut.
Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu passt de bal zonder na te denken. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapolcafői SE - Óbudai Légió FC 3:2

88e minuut.
Koszakow onderschept slim de pass. Bea Jauregi begaat een overtreding. Koszakow raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordova met een snel genomen vrije trap. Árva springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapolcafői SE 44%, Óbudai Légió FC 56%.
Tapolcafői SE - Óbudai Légió FC 3:2