Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pátkai Torpedó VaDaK SE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Somló tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osváth raakt geblesseerd tijdens het duel. Miriuta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Makra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kovári verovert de bal door een tackle van achteren. Kovári probeert naar een medespeler te passen. Ürmösi rent richting de bal. Ürmösi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - VaDaK SE 0:1

26e minuut.
Harkányi onderschept slim de pass. Miriuta is nu in balbezit. Kovári rent richting de bal. Ürmösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürmösi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tiber passt de bal met de wreef. Zelnik rent richting de bal. Zelnik met een sublieme pass. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap. Krúdy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veér is nu in balbezit. Veér schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Krúdy trapt de bal weg van het doel. Miriuta is nu in balbezit. Osváth rent richting de bal. Osváth draait met de bal, schiet en ... Krúdy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 60%, VaDaK SE 40%.
Pátkai Torpedó - VaDaK SE 0:1

47e minuut.
Zelnik met een sublieme pass. Osváth rent richting de bal. Osváth passt de bal met de wreef. Madaras rent richting de bal. Madaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kovári verovert de bal door een tackle van achteren. Pénzes rent richting de bal. Pénzes passt de bal in één keer door. Ürmösi rent richting de bal. Ürmösi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes geeft een hoge lob. Ürmösi rent richting de bal. Ürmösi draait met de bal, schiet en ... Rubint werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - VaDaK SE 0:2

88e minuut.
Kovári verovert de bal door een tackle van achteren. Kovári speelt de bal door. Klungelig pakt Miriuta de bal. Tiber geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Miriuta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 52%, VaDaK SE 48%.
Pátkai Torpedó - VaDaK SE 0:2