Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvant FC Tapolcafői SE
Normal Tactiek próba
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Pomianowski heeft problemen om de bal te vangen. Pomianowski geeft de bal voor. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Bausz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:1

8e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. Skalski rent richting de bal. De Sutter met een sublieme pass. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szegő kopt de bal weg. Klungelig pakt Bujtor de bal. Skalski probeert naar een medespeler te passen. Hilă is nu in balbezit. Hilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bán onderschept slim de pass. Skalski rent richting de bal. Skalski passt de bal zonder na te denken. Hilă rent richting de bal. Hilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:2

14e minuut.
De Sutter geeft een lange en hoge pass. Hilă is nu in balbezit. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski draait met de bal, schiet en ... Bán onderschept slim de pass. Paal!

16e minuut.
Doeltrap. Bausz met een harde bal richting middenveld. Skalski rent richting de bal. Skalski geeft een hoge lob. Ördekçioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:3

18e minuut.
Bán probeert de bal aan de voet te houden. Zsebe is nu in balbezit. Skalski is nu in balbezit. Skalski geeft een lange en hoge pass. Pomianowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bausz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Skalski verovert de bal door een tackle van achteren. Skalski geeft een hoge lob. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu schiet op doel. Bausz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ördekçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ördekçioğlu speelt de bal door. Hilă rent richting de bal. Hilă draait met de bal, schiet en ... Bán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:4

25e minuut.
Pomianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomianowski met een sublieme pass. Ördekçioğlu is nu in balbezit. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Bausz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pomianowski de bal. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:5

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bausz niet meer kan verder spelen. Zsíros komt het veld opgelopen.

28e minuut.
De Sutter met een sublieme pass. Pomianowski is nu in balbezit. Hilă is nu in balbezit. Hilă haalt uit met een fantastische trap. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:6

29e minuut.
Zsebe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomkovics de bal. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:7

30e minuut.
Klungelig pakt Pomianowski de bal. Pomianowski passt de bal in één keer door. Hilă rent richting de bal. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hilă geeft een hoge lob. De Sutter is nu in balbezit. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:8

32e minuut.
Tomkovics passt de bal met de wreef. Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay passt de bal in één keer door. Ördekçioğlu is nu in balbezit. Ördekçioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De Sutter rent richting de bal. Csokonay verovert de bal door een tackle van achteren. Csokonay passt de bal met de wreef. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Zsíros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 82%, Tapolcafői SE 18%.
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:8

54e minuut.
Zsebe kopt de bal weg. Bea Jauregi geeft een hoge lob. Bán probeert de bal met de borst te controleren. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal zonder na te denken. Daar is Somorjai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:9

63e minuut.
Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski schiet op doel. Bán heeft problemen om de bal te vangen. Hilă rent richting de bal. Hilă haalt uit met een fantastische trap. Zsíros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:10

67e minuut.
Szován geeft de bal voor. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Göncz probeert de bal aan de voet te houden. Ördekçioğlu is nu in balbezit. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Sandoval de bal. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Csokonay probeert de bal aan de voet te houden. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zsebe is nu in balbezit. Skalski onderschept slim de pass. Skalski probeert naar een medespeler te passen. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:11

90e minuut.
Hilă is nu in balbezit. Hilă geeft een hoge lob. Göncz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ördekçioğlu is nu in balbezit. Ördekçioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 85%, Tapolcafői SE 15%.
Kvant FC - Tapolcafői SE 0:11