Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VaDaK SE Manchester United F.C. mufc
Normal Tactiek qwe
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Plutko is nu in balbezit. Tiber is nu in balbezit. Plutko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:1

8e minuut.
Feldtmann kopt de bal weg. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate geeft een hoge lob. Jenőfi springt en kopt de bal. Makra probeert de bal aan de voet te houden. Krúdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tiber is nu in balbezit. Tiber geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:2

12e minuut.
Williams speelt de bal door. Feldtmann rent richting de bal. Feldtmann met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel. Krúdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Novák passt de bal in één keer door. Williams geeft de bal voor. Klungelig pakt Jenőfi de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Krúdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:3

19e minuut.
Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutko rent richting de bal. Plutko passt de bal in één keer door. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Krúdy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Aouate met een snelle inworp. Feldtmann is nu in balbezit. Feldtmann met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Plutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Plutko passt de bal met de wreef. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

33e minuut.
Aouate verovert de bal door een tackle van achteren. Aouate speelt de bal door. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Krúdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:4

38e minuut.
Plutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutko passt de bal met de wreef. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutko is nu in balbezit. Plutko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krúdy trapt de bal weg. Feldtmann kopt de bal weg. Plutko rent richting de bal. Plutko draait met de bal, schiet en ... Krúdy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 82%, Manchester United F.C. mufc 18%.
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:4

46e minuut.
Plutko rent richting de bal. Plutko passt de bal zonder na te denken. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Plutko passt de bal zonder na te denken. Petróczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Aouate is nu in balbezit. Aouate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Krúdy trapt de bal weg van het doel. Plutko kopt de bal weg. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kovári is nu in balbezit. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams passt de bal met de wreef. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pivotto passt de bal met de wreef. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate met een sublieme pass. Klungelig pakt Jenőfi de bal. Jenőfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Plutko heeft problemen om de bal te vangen. Plutko geeft een lange en hoge pass. Tiber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Feldtmann is nu in balbezit. Plutko met een sublieme pass. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:5

71e minuut.
Tiber heeft problemen om de bal te vangen. Plutko onderschept slim de pass. Plutko geeft een hoge lob. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Feldtmann is nu in balbezit. Feldtmann probeert naar een medespeler te passen. Aouate speelt de bal door. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Aouate met een sublieme pass. Jenőfi heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Krúdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:6

77e minuut.
Aouate geeft de bal voor. Makra controleert de bal met de borst. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:7

89e minuut.
Feldtmann verovert de bal door een tackle van achteren. Feldtmann passt de bal met de wreef. Plutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aouate speelt de bal door. Hudák heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Makra de bal onder controle te krijgen. Paal! Plutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 77%, Manchester United F.C. mufc 23%.
VaDaK SE - Manchester United F.C. mufc 0:8